Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on chce dziecka

Polecane posty

Gość gość

moj facet ze 2 razy mi powiedzial: myslalem, ze wieku 29 lat bede juz mial dziecko (on za pare miesiecy ma 30-te urodziny). ja ogolnie o dziecku nic nie mowie. moze on czeka na sygnal z mojej strony, na to ze ja powiem: zacznijmy starania.

Gość gość
zapytaj go

Gość gość
No to pogadaj z nim a nie rozkminaj co miał na myśli.

Gość gość
Myslal ze bedzie mial dziecko ale o slubie to juz nie pomyslal, co?

Gość gość
slubu nie mamy, ale powiedzial, ze chcialby. Stwierdzil, ze jego brat fajnie sobie ulozyl zycie. Poznal swoja obecna zone jeszcze w szkole. Kupil dom, poslubij ja i juz ma 2 dzieci.

Gość gość
A twoj nie kupul domu, nie ozenil sie i nie ulozyl sobie fajnie zycia - chyba czeka az spotka te jedyna a ty jestes tylko do oprozniania jaj!

Gość gość
nie dziwie sie ze nie ułozył sobie zycia skoro to niedojrzały głupek jest, a skoro nie rozmawia z Toba o wspolnej przyszłosci to po choinke Ty chcesz mu dziecko proponowac???

Gość gość
znamy sie kilka miesiecy wiec moze dlatego nie rozmawiamy jeszcze o wspolnej przyszlosci. ja nic nie mowie gdyz uwazam, ze to facet powinien proponowac wspolne zamieszkanie, slub itp. moze on chcial sie upewnic, ze ja chce tego samego. nie jestem dla niego z braku laku. to nie ten typ. zreszta za bardzo sie stara i za dobrze mnie traktuje jak na dziewczyne z braku laku.

Gość gość
i jeszcze jedno. rozgladal sie za domem, ale stwierdzil, ze skoro nie ma partnerki nie ma sensu kupowac. ma mieszkanie

Gość gość
A teraz niby ma partnerke i dalej domu nie szuka ani o slubie nie mysli!

Gość gość
samo stwierdzenie: "myslalem, ze wieku 29 lat bede juz mial dziecko" może oznaczać różnie - i tak i nie. Podaj więcej szczegółów.