Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyki dla mamy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Planuję zrobić prezent na Święta swojej mamie oraz babci złożony z samych kosmetyków. Na oku mam kremy, szampony etc. marki Babuszka Agafia. Czy któraś z forumowiczek miała może styczność z tą marką? Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o znajomość kosmetyków, ale wiem, że obie są fankami kremów do rąk, mydełek, kremów do stóp itd. Osobiście używam kremu do rąk marki Krem do Rąk, czyli obojętnie co, byleby zwilżało, ale nie kupię przecież byle czego rodzinie na swięta :) Czy mogłybyście polecić jakieś inne, podobne marki, albo polecić, co mógłbym wybrać?

Gość Fanka natury
Polecam serię Rosyjską Planeta Organica, np. szampon z masłem mango, odżywkę z masłem mango (pieknie pachną i działają) Szampon do włosów receptury agafii na miodowym propolisie, Krem Garden Roses z firmy Make Me Bio, Krem pod oczy z Marakują z firmy make me bio, i Maseczke do twarzy Planeta Organica Anti Age

Gość Fanka natury
Swietne tez są rosyjskie kremy do twarzy Kafe Krasoty, teraz na stronie lawendowa Szafa jest - 35 % na wszystko! sprawdz sobie, mozna poszalec, znakdziesz tam wszystko rosyjskie i naturalne

Gość gość
Wspaniałe maseczki na twarz ma Efektima (np.: Lift&Correct), polecam mamie. U mojej się super sprawdza.

Gość melka345
Dla kobiet najlepiej sprawdzają się kosmetyki. Ja też w tym roku przygotowałam dla mamy podobny prezent- balsamy, pomadki, pędzle do makijażu i dorzuciłam jeszcze kilka olejków eterycznych z Damai bo wiem, że chciała wypróbować

Gość gość
ja mojej mamie jakiś czas temu zakupiłam krem Remscar https://remescar.pl/ na cienie i worki pod oczami. Wiem, jak się męczyła próbując je ukryć pod toną makijażu. A ja jako kochana córeczka wiedziałam co jest jej potrzebne i teraz wygląda zdecydowanie lepiej. Nie musi się malować pod oczami, bo ten krem działa natychmiast :)

Gość gość
ja mojej mamię zafunduję kurs stylizacji paznokci w szkole New Nails

Gość ethanka
Ja moją mamę zaopatruję w kosmetyki mineralne Annabelle Minerals. Teraz musiałam jej kupić nowe pędzle do różu, jest zachwycona tymi od Annabelle. Są naprawdę bardzo dobre jakościowo.

Gość Zuzaa2
Jeśli chcesz kosmetyk dla mamy to mogę polecić rozświetlacz Kyoto z Bikora! Moja mama taki dostała i jest nim zachwycona! Świetnie maskuje niedoskonałości i nadaje cerze świeżego i wypoczętego wyglądu.

Gość gość
moja mama uwielbia gotować dlatego na święta kupiłam jej patelnię z Bass Polska to był dobry pomysł bo bardzo się ucieszyła i zaraz po świętach zrobiła pyszne steki na niej

Gość donkamis
na swieta tez kupilam mamie zestaw kosmetykow- do twarzy, ciala, wlosow. Do twarzy wybralam krem z serii Rose revita z Eveline- przeznaczony dla kobiet po czterdziestce. Ma fajny sklad, a mama chwali sobie go- uzywa regularnie i nawet ja zauwazylam, ze jej cera wyglada zdrowiej i jest ladnie ujedrniona.

Gość toskkki
z naturalnych kosmetyków super są też te z organicznewlosy.pl :) Jak dla mnie biją na głowę wszytskie drogeryjne szampony, moje włosy je uwielbiają już kilka razy robiłam tam zamówienie i wsyztsko super

Gość Ewelika32
Jeśli chodzi o kosmetyki to razem z mamą używamy masek z ichemia.pl i jesteśmy z nich bardzo zadowolone. Są bardzo dobre i w dobrych cenach.

Gość jadzia444
Może wybierz jakś linie ksmetyków 50+, zobacz u nich https://www.maxdrogeria.pl/ . Maja spore wyprzedaże, także napewno uda ci sie nawet te z wyższej półki kupic. Ja uwielbiam kosmetyki , szczególnie balsamy.

Gość ElaKowcun
Kochane z całego serca polecam ten sklep i produkt. co do produktu to jestem w niebo wzięta. na początku aż nie dowierzałam , że naprawdę może tak działać. zaryzykowałam i nie żałuję! to jest coś niesamowitego, usunęło mi to zmarszczki, zliftingowało skórę, a najlepsze jest to, że nie mam worków pod oczami i działa nawet to urządzonko na migreny... MUST have każdej kobitki. opowiadam o tym każdej koleżance, WSPANIAŁE! amelialine.pl/pl/p/Urzadzenie-AmeliaLine/74 To jest pod tym linkiem