Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Eryk5555

Nie wiem jak postepowac

Polecane posty

Gość Eryk5555

Witam. Od długiego czasu jestem samotny. Nigdy wcześniej nie miałem dziewczyny. Ostatnio podczas zakupów obsługiwała mnie pewna dziewczyna Podczas obsługi wciąż się do mnie uśmiechała i była bardzo miła. Po wyjściu ze sklepu, pomyślałem ze jestem idiotą niewykorzystujacym takiej okazji na podryw. Postanowiłem więc napisać na lokalnym Sportted, że wpadła mi w oko i jeśli chce kontynuować znajomość niech zostawi like. Wśród zostawi onych like'ów odnalazłem jej profil . To znaczy ze raczej jest zainteresowana dalszą znajomością Jest jednak kilka problemów 1. Nie wiadomo czy ona na serio jest zainteresowana. Widziałem na profilu jest zdjęcia z chłopakiem, co prawda minęło już sporo czasu od ich wspólnego postu na fb 2. Jest starsza ode mnie i dodatkowo nie w moim typie. Dlatego zastanawiam się czy naprawdę mi się spodobała czy porostu docenił to ze ktoś woogole zwrócił na mnie uwagę 3. Jestem życiowym nieudacznikiem. Nie mam pieniędzy, pracuje jako zwykły pracownik produkcyjny, mieszkam u rodziców, nie mam prawa jazdy i auta. Dodatkowo wyglądem tez nie zachwycam. 4. To byłby mój pierwszy poważny związek. Jej już nie. 5. Byłem uzależniony od hazardu, wciąż mogę wrócić do tego. Ktoś pewnie powie, że najlepiej nic nie robić i być nikim do końca życia. Może i racja Ale czy jakaś dziewczyna chciałaby się związać z kimś takim? Nie chciałbym jej wystraszyć na ewentualnym pierwszym spotkaniu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować