Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana?

Polecane posty

Gość gość

Jestem wdową. Ładna zgrabna i zadbaną. Pracuje za granicą. Zawsze byłam pełna zasad które mi wpojono.....że cudzego się nie dotyka. Aż do teraz.Pracuje tu i po raz pierwszy zobaczyłam Jego.Ciepły cudowny troskliwy człowiek. ......tylko zajęty . Albo aż ! Jestem mądra opanowana kobietą ale w głębi serca wiem że ten człowiek może dac mi wszystko czego potrzebuje. Miłość serce troskę nom i siebie.Mimo że jest ok.60jest B.ale to bardzo atrakcyjnym facetem dla mnie.Jestem 10lat od niego młodsza. W pewnej sytuacji zaczęłam płakać a on naturalnie podszedł do mnie i mnie przytulil oraz powiedział że jestem jego maleńkim skarbem. ... Że wprowadzilam swoją i osobą zamęt w jego życie oraz że B.mu się podobam. Dodam że jest obcokrajowcem.A ja Polka. Znam wielu mężczyzn ale żaden tak na mnie nie działał. Pragnę nie tylko dotyku pocalunkow pragnę jego Serca i jego samego. Smutek ogarnia moje serce bo Nie chcę być przyczyną jego smutku i niepewności. Poza tyM nie chcę niszczyć czyjegoś życia i maleństwa. Zapytałam to nawet czy jest szczęśliwy z żona. ....powiedział że teraz to troszkę tylko bo się zmieniła. I że nigdy nie miał innej kobiety oprócz żony. Po prostu....zakochałam się w nim. Chce być z nim budzić się i zasypiac przy nim.ale wiem że jest żonaty I nie chcę by przeze mnie niszczył sobie życie. Ale kiedy sam mnie pocalowal. ......czy to o czymś świadczy? Powiedział też ze nigdy nie był w takiej sytuacji i nie zdradził żony. Problem w tym że nie jestem suka bez sera i sumienia. ....na czyimś nieszczęściu nic nie zbuduje i Dobrze o tym wiem. Co o tym myślicie? Doradczej,????proszę

Gość Twoja ulubiona somsiatka
cała zycie bylas święta to raz zrób inaczej zasługujesz w koncu na to ! Odwagi i powodzenia

Gość gość
Wdowa święta nie była, gnomie, nawet normalnie przyzwoitym i dobrym czlowoekiem nie jest, Nie masz odwagi pisać wprost to pieprzysz gordyjskie farmazony