Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wam sie nie podoba w polityce rządzących naszym krajem?

Polecane posty

Gość gość

Podajcie

Gość gość
Najbardziej to że Rydzyk w ciągu dwóch lat dostał od rządu 72 miln, no i to że rząd praktycznie zmienił ustrój panstwa czyli z demokracji mamy dyktature.

Gość gość
Mi się wszystko podoba w rządach PiS. PiS dobrze rządzi. Polakom żyje się coraz lepiej oraz świetnie rozwija się cały Kraj.

Gość gość
mi się podoba ogólnie całe te konserwatywne podejście, chrystjanizaxja, patriotyzm i demokracja i won z arabami już jakoś przełkne tych ukraińców ale arabowie powinni siedzieć w arabii

Gość gość
Nie podoba mi się to że bezpieczeństwo naszego kraju leży w rękach świra. Hipokryzja rządzących. Marnowanie naszych pieniędzy. Nie szanowanie konstytucji. Wprowadzenie GMO. To że np Błaszczykowski finansuje telefon zaufania dla dzieci. To że nie mają nic przeciwko gloryfikacji banderyzmu na terenie RP. Przypisywanie sobie sukcesów poprzedników. Walka polityczna z WOŚP. Masakryczna podwyżka leków dla osób po przeszczepie. Rosnąca inflacja jakiej nie było od 2011r. Utrudniony dostęp do tabletki dzień po. Demolka TVP. Przerzucenie na samorządy kosztów reformy edukacji i zwłoka z oddaniem obiecanych pieniędzy. Skłócenie ludzi na skalę jakiej nie było nigdy. I jeszcze wiele więcej :o ale kto by tyle chciał czytać ?:p

Gość gość
Nie podoba mi się kolaboracja rządu z klerem i rydzykiem.

Gość gość
Ja przeczytałem i z częścią oczywiście się zgadzam, ale nie ze wszystkim.

- socjalizm, a gorszy jest etatyzm, gdyby nie etatyzm przemknęłabym rozsądny socjalizm przez parę lat - męczeństwo - brak odwagi w zrealizowaniu czegoś do końca - wycieranie sobie mordy religią i nacjololo, podczas gdy z tym u nich krucho, lubią dać pupy żydom, amerykanom itd. robią z Polski jakiegoś odludka, tak jak PO robiło z niej dziwkę. - no i właśnie, PO: oszwabiliśmy Cię i nie mamy Ci nic więcej do powiedzenia. rozumiemy Twoje potrzeby wolnorynkowe, no ale chuj Ci w dupę PIS: dla Twojego dobra zrobimy socjalizm, który zawstydzi kacyków PZRu i będziemy się z tym obnosić! przy okazji sobie podjemy, ale Ty, katoliku, powinieneś się dzielić swoimi pieniążkami.

jeszcze takie nabijanie poparcia na hejtowaniu PO i na Smoleńsku, jakby jest oczywiste, że Kaczor specjalnie nie rozwiązuje tych spraw tylko się nimi bawi, ale wkurza potem, że wychodzi na to, że mają jeden argument na swoją większość w sejmie na całą kadencję. do rzygu, a niczyja głowa nie spadła. wszystko jest u nich w sferze narracji.

Gość gość
To że robią z siebie jedynych sprawiedliwych,a potem wychodzi że w każdej niemal aferze jaka nakręcają pojawia się ich ślad, kłamstwo ma krótkie nogi zupełnie jak prezes.