Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota1110

Dlaczego się nie odzywa?

Polecane posty

Gość Dorota1110

Więc zacznę od tego że 2 lata temu poznałam chłopaka w internecie ogólnie znałam go z widzenia. Pisaliśmy z przerwami bo przestawał pisać. Spotkaliśmy się dwa razy jednak w towarzystwie jego znajomego i mojej przyjaciółki niestety... bardzo mi sie podoba ale on przestaje się odzywać pózniej znów pisze podejrzewam ze kogoś ma... albo pisze z innymi tez... chociaż tak mówi o stabilizacji... potrafi pisać codziennie a nagle nie pisać przez 3-4 miesiące i znów sie odezwać a ja sie tylko nakręcam i przeżywam pózniej :/ nie wiem co robić już myślałam żeby mu pojechać po ego jak się odezwie... może to przez różnice wieku mam 18 lat, a on 24.

Gość Dorota1110
Jak pozbawiał mnie cnoty to mówił że będę jego jedyną.

Gość gość
w ogole sie do takiego typa nie odzywaj bo nie jest tego wart bo zachowuje sie nie fair

Gość Dorota1110
Dodam również że wyświetla moje snapy i lajkuje zdjęcia... trochę śmieszne ale ma zwrócić to uwagę na to że pózniej jak napisze mu ze sie długo nie odzywał to odpowie praca albo coś typu miałem ciężki okres ale to tylko wymówka... tak mowil ze w jego wieku to każdy jest po ślubie albo jest po zaręczynach...

Gość Dorota1110
„Dorota1110” daruj sobie z tą cnotą- żałosne