Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialam kupic biustonosz

Czy wstydzilybyscie sie zdjac gore przed mezczyzna brafitterem?

Polecane posty

Gość chcialam kupic biustonosz

Wiem, ze to troche jak u lekarza, niby facet tylko wykonuje swoj zawod, niby nie ma sie czego wstydzic, ale ja bylam autentycznie zaskoczona, ze zamiast kobiety brafitterki chce ze mnie zdjac miare facet brafitter i prosi bym zdjela swoj stanik. Zastanawiam sie czy gdzie indziej tez tak jest.

Gość gość
Tak. Nie zdjęłabym

Gość gość
Porypane babska, pieprzone pępki świata, gość ma gdzieś twoje cyce, chce odbebnic dniówkę i iść do domu do swojej kobiety. A w waszych łbach zawsze się zradza że on chce was oglądać i na was się napalać. Żenada.

Gość gość
Nie, to jednak nie to samo co lekarz i nie zdjęłabym, poszłabym gdzie indziej.

Gość gość
szmaty a cycki to lubicie pokazywać na maxmodels.pl akt

Gość gość
Bo mu twoje cycki dziwne ,cycow to pół świata:-P

Gość Aradinna
Kiedyś przeżyłam taką sytuację i nie polecam. Stał i gapił się na moje piesi i jeszcze ramiona kazał unosić do góry Trzymał mnie topless chyba z 10 minut i chwila coś mierzył. Czułam się koszmarnie :O

Gość gość
k.. terz mi powut do fstydu! jakby to kto cycka nie wdział, babole to stych cycuf robio tako afere i tajemnice jak fpentagonie

Gość Carycka
Niee no co ty! A gdzie tacy pracuja?

Gość Aradinna
@ gość dziś a to konieczne żeby mierzyć bez stanika? x Wydaje mi się, że chyba konieczne bo wcześniej była u kobiety i też poprosiła bym zdjęła na chwilę biustonosz. Ale wtedy trwało to naprawdę tylko chwilę. A ten kazał mi zdjąć i tak musiałam stać. Jeszcze jak mierzył to ramiona musiałam wysoko unieść. Tak całkiem wysoko nad głowę. Nie wiem do czego było mu to potrzebne. Tak samo nie wiem dlaczego pomiar trwał dobrych 10 minut i cały ten czas musiałam spędzić bez ubrania. Znaczy się bez górnej części ubrania. Jeszcze telefon odebrał i sobie gada z kimś tam a ja stoję półnaga i marznę.