Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moje dziecko jest normalne prosze ocencie

Polecane posty

Gość gość

Ma rowno rok. Czasem reaguje czasem nie na swoje imie ale ogolnie ma gdzies. Kiedy mowie "nie wolno" na chwile spojrzy na mnie ale dalej robi swoje. mowi tylko baba nie daje czesc nie robi papa nie pokazuje palcem Wie ze czapke wklada sie na glowe a okulary na nos. Chodzi od 11msc, zaczepia obcych ludzi w sklepie i cieszy sie na widok taty i babci. odejrzewam autyzm. czy słusznie????

Gość gość
moim zdanie twoje dziecko zwyczajnie cie ignoruje

Gość gość
Nie prościej udać się do specjalisty? Trochę dziwnie się zachowuje ale dzieci są różne i w różnym tempie się rozwijają.

Gość gość
Autyzm to nie zart! W 2020 r w Polsce zdiagnozowanych bedzie 36 na 100 dzieci! Trzeba zatrzymac te maszyne zla! Modlitwa i wplatami na Ojca Rydzyka! To przez odwrocenie sie ludzi od Kosciola!!!! Bog wysyla karę w postaci takiego dziecka. Wspolzycie przed ślubem, uzywanie prezerwatyw! Bog wysyla karę! Jesli nie na wasze dzieci to wnuki!!!

Gość antolka59
Myślę, że jedyna rada jest wizyta u specjalisty. U nich mają bardzo dobrą kadrę dla dzieci https://psychomedic.pl/ . Autyzm to poważna choroba i nie każdy potrafi ja poprawnie zdiagnozować.

Gość gość
kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie.