Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na roczek dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

co byście proponowały? budżet do 300zł

Gość gość
JAkas fajna zabawka najleiej interaktywna

Gość gość
Tez bym radziła zabawke najlepiej jakąś markową np Fisher Price Fajna jest np Bella Tańcz i śpiewaj ze mną , taki wesoły robot, rusza główką, bioderkami, świeci, śpiewa, uczy fajnych rzeczy i nagrywa w dodatku to co mówi albo śpiewa dziecko. Super jest i dzieciom się podoba i zmieścisz się w swoim budżecie, i jeszcze cos dokupisz , może ubranko fajne, to się zawsze przyda

Gość gość
Rowerek 3 kolowy taki z pasami który później można modernizowac i dziecko samo przeminęło. itp. Tylko nie żadne kaczki plastikowe które mają złą odległość pedałów od fotelika tylko np smart trike my miellismy wersje fisrher price i to był najlepszy prezent 2 lata użytkowania skończone tylko dlatego że za duży już był i kupiliśmy normalny rower.

Gość gość
Książeczki dla maluchów, fajne klocki większe, sorter, piramidka .u nas hitem był rowerek pukylino-strzał w dziesiątkę. Zabawki interaktywne są ok,ale zajmują dziecko na chwilke z reguły.

Gość gość
Puzzle czu czu. Są takie od roku,spory wybór jest od 18 miesiąca. Ja dla rocznej dziewczynki kupiłam klocki magnetyczne geomag

Gość gość
Ładne wydanie baśni Andersena z dedykacją - takie pamiątki zostają na całe życie, często są czytane i przekazywane później własnym dzieciom. Plus ewentualnie jakiś ciuszek lub mała zabawka "na teraz".

Gość gość
Budżet masz duży stosunkowo, wiec nie kupuj badziewia. Za tę kase można kupić mnóstwo pieknych i wartościowych zabawek. Polecam yu na blogu babka daje fajne pomysły. Kilka z nich miałam i są naprawde super (np. Ten pchacz miś albo zabawki janod) https://matkawariatka.pl/prezent-na-roczek-garsc-podpowiedzi/

Gość gość
Kolczyki - będzie super pamiątka

Gość gość
Kuchnia dla dzieci.

Gość gość
Fisher price little people muzyczna farma, beatbo/Bella, lalka z wózkiem, sorter, klocki

Gość gość
Wydaje mi się, że zabawki są lekko przereklamowane. Dziecko i tak zawsze wybierze swoją ulubioną przytulankę, a resztą pobawi się góra kilka razy. Stawiam raczej na rzeczy praktyczne takie jak szampony, ubranka i inne podobne. Ostatnio zamówiłam kilka produktów od firmy http://www.johnsonsbaby.com.pl/ i naprawdę świetnie się sprawdziły :)

Gość gość
Zgadzam się z odpowiedzią powyżej, jeśli chodzi o takiego malucha to lepiej kupić coś użytecznego by rodziców odciążyć