Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Donka0403

Test pozytywny a krwawienie

Polecane posty

Gość Donka0403

Witam, z któraś z Was miała tak, że dostała plamienia lekkiego krwawienia ale tylko podczas podcierania się papierem małe ślady na podpasce po wykonaniu testu ciążowego. Lekarza ginekologa mogę mieć najwcześniej dopiero w piątek z racji że są blisko święta i wszystkie terminy są pozajmowane. Do szpitala się nie kwalifikuje ponieważ jeśli test nie kłamią mogę być maksymalnie w 2 tygodniu tejże ciąży. pytania które mnie nurtują to czy : robić bhcg i czekać do tego piatku na wizyte czy też nie robić nic i iść do ginekologa ponoć może być tak że test wyjdzie pozytywny a to mogło już polecieć i nic nie być a poziom hormonów jest podwyższony, tyle że zastanawiam się jakim cudem mogę być w ciąży skoro okres miałam 3.12.2017 roku a wcześniej nie miałam okresu a wizytę tą w piątek miałam zamówioną wcześniej z racji nieregularnych okresów, chyba że to co teraz się dzieje na dole są to krwawienia implantacyjne jak sądzicie bo sama dostaje kota w głowie i się zastanawiam... Temu jakby krwawieniu-plamieniu towarzyszy lekki bol brzucha podbrzusza tkliwość piersi i bol kregosłupa na dole takie same mam objawy przy zwyklym okresie co to może być ? pozdrawiam i dziekuje za kazda odpowiedz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować