Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pampiiii

Szczurek czy swinka morska? Do wlascicieli prosze o radę

Polecane posty

Gość Pampiiii

Witam zastanawiam sie nad adopcja gryzinia jak do tej pory mialam chomiki gryzące. W tygodniu pracuje 8 godzin od 14 do 22 wiec nie ma mnie w domu. Poszukuje zwierzatka ktore latwo się oswoi i bedzie moim przyjacielem przytulaskiem z ktorym mozna sie pobawic. Psa nie moge miec niestety. Mam 24 lata i mieszkam z męzem. Pozdrawiam

Gość gość
A boberka już masz ?

Gość Pampiiii
Jak wyglada dzien wlasciciela zajmujacego sie szczurkiem badz swinka. Ktore zwierzatko jest bardziej wymagające

Gość gość
Wszystkie gryzonie są głupie, a szczury wręcz obrzydliwe. Spraw sobie kotka.

Gość gość
Świnki żyją krótko wiec dziecko może przeżyć jego odejście szczury to nie wiem ale ja bym odradziła, gdyby to ode mnie zależało to bym wzięła kota, w obecnych czasach te żwirki są takie że nie ma nieprzyjemnego zapachu a wyrzuca je się do muszki klozetowej i do kota dziecko może się przytulić kot się przyzwyczaja dowłasciciela i daje dużo wiecej radosci niż szczur czy świnkwl

Gość gość
Mój dzień,właściciela szczurka Rano wspólna modlitwa i spacer do biedronki po śniadanie.Ja rogalika 7 days,szczurek bułeczkę z szyneczką. Po śniadaniu ja przeglądam prasę,szczurek ogląda tvn 24 i robi notatki do poobiedniej dyskusji politycznej. W południe obiad,po obiedzie drzemka,po drzemce dyskusja polityczna. Wieczorem kolacja,po kolacji wspólna modlitwa i spanie.

Gość Pampiiii
Wynajmujemy mieszkanie no pets tylko zwierzaki klatkowe wchodza w gre

Gość Pampiiii
Dzieci nie mamy

Gość gość
Też wynajmuje małe mieszkanie małżeństwu i oni mają dwa koty osobiscie nie mam nic przeciwko temu, ostatecznie również lubię zwierzęta.

Gość gość
Nie wiwm co ci polecic

Gość Pampiiii
Jakie zwierzatko byliby dla mnie odpowiednie

Gość gość
Szury potrzebuja towarzystwa. Nie buerze sie jednego bo to stadne zwierzaki i sam bedzie samotny i nieszczesliwy. Lubia towarzystwo i sa kochane :) ale zyja krotko , srednio 2 lata. Mysle ze w twoim wypadku swinka vedzie tym wlasciwym stworzonkiem. Sa smieszne i nie przeszkadza im brak towarzystwa.