Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nacomitemazaki

Dzisiejszy facet nie wymaga dziś wobec kobiet prawie niczego

Polecane posty

Gość nacomitemazaki

Takie odnoszę wrażenie. Wśród całkiem szerokiego grona moich znajomych mam kilka takich no... mało ciekawych dziewczyn. Tak pod względem urody, jak i charakteru. Te jak okazuje sie, że wyrywają lub mają atencję u całkiem przystojnych gości. Nie mówię ze ciacha, ale zdecydowanie nie ta liga. Jeden dba o sylwetkę, umięśniony, 185 a łazi z karakanem 152 i nadwagą. Wyglądają komicznie. Innym razem znajoma z mało kobiecymi rysami twarzy, patykowata, męskie proporcje łazi z gościem 190, który ma chyba mniej męskie rysy od niej. Podobne przypadki mogę mnożyć. Poza jedną znajomą, która faktycznie nadrabia nieciekawą urodę urzekająca osobowością, wszystkie inne są nudne, zrzędliwe i pyskate. Wymagajmy trochę więcej od dziewczyn. Te mniej urodziwe pozostawmy mniej urodziwym a te, z beznadziejnym charakterem pozostawmy kotom. Sam z tego, co słysze nalezę do tych przystojniejszych i z dobrym charakterem, ale nigdy nie nie przyszło mi do głowy by byc w związku z pierwszym lepszym pasztetem, byle było co do bolcowania.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować