Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mamaamamaaa

Jakie to uczucie gdy brzuch rośnie?

Polecane posty

Gość gość mamaamamaaa

Kończę właśnie 13tc. Narazie nic nie widać. Ale brzuch jest bardziej delikatny niż przedtem. Nie jest to bol ale sprawia dyskomfort. A Wy jak odczuwacie wzrost brzuszka?

Gość gość
Najwyzszy czas, zeby partner robil Ci masaz uszczypniecie, odciagniecie z zakretasem! Tylko ten masaz okrezny brzucha Wislockiej zapobiega rozstepom. Im bardziej skora jest napieta, tym bardziej trzeba masowac podskorna tkanke laczna. To nie szkodzi dziecku a Tobie oszczedzi lez po narodzinach, bo brzuch szybko sie wstapi. Nie tyj wiecej niz 6-10 kg. Moja mama miala straszne rozstepy a ja mam brzuch jak przed ciaza, ani sladu ciazy.

Gość gość
Dla mnie to byl dramat, chodz brzuszek byl mały . Do samego konca nie mialam problemu z zakładaniem skarpet, depilacja intymna itp. Ale ciało z tym brzuchem to tragedia. Zle sie czulam sama ze soba. Najbardziej bawi mnie jak ktoś mowi ze kobiety w ciazy sa seksi.

Gość gość
jakoś tak naturalnie to przychodzi...choć mimo że długo brzuszka nie miałam, to już w pierwszym trymestrze czułam takie napięcie w podbrzuszu np. przy zakładaniu butów... no a później wiadomo hak już były większy, no to ciężko chodzić...

Gość gość
Ja lubię mieć ciążowy brzuszek. Kocham być w ciąży ale później trzeba się napracować żeby zgubić brzuchol.