Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostaliście już 500 plus na święta

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Jedno dziecko to nadal dziecko, ale nie potrzebuje tyle co dwoje, troje. Kumasz? Jak cie nie stac na utrzymanie 2-3 z własnej kieszeni to bylo decydować sie na jedno tak jak inne matki. Kumasz?

Gość gość
Nie. Mam jedno dziecko, który potrafimy sami utrzymać na przyzwoitym poziomie i nie uzależniamy życia od wypłaty 500+. I, nie, nie zazdroszczę, a raczej patrzę z politowaniem na te, dla których 500+ to sprawa życia lub śmierci. Jak wy żyliście przed 500+? Wasze dzieci chodziły nagie i głodne?

Gość gość
Ja dostaje na drugie dziecko,bo dochod przekracza,oboje pracujemy. Nie rozumiem waszego oburzenia. Ja odkladam te pieniadze od pierwszej wyplaty. Mamy juz sporą sumkę. Jesli program nadal bedzie istnial to odloze corce na studia/dom albo beda na czarna godzine.

Gość gość
Dobrze że ludzie mają dzieci a taka pomoc się zwyczajnie przyda. A możecie się nie wypowiadać bo nikogo nie obchodzi to że nie otrzymujecie tej pomocy. Autorka zadała pytanie do tych którzy pobierają to świadczenie. Autorko, jeszcze nie dostałam.

Gość gość
Autorka też oczekiwała odpowiedzi -tak lub nie.