Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie macie tablety

Polecane posty

Gość gość

Bo kupiłam pierwszy raz w zyciu tablet, nie mam w domu WI-FI. Podłączyłam go kablem USB do komputera, zaczeło sie instalowac automatycznie jakies oprogramowanie. Skonfigurowałam tablet, ale mam tak, ze jak jest połączony kablem do kompa, to nie widze dodatkowych urządzen w panelu Mój komputer. A chciałam sobie sciagnac gre Smash hit.

Gość gość
Czy tutaj zadna nie ma tableta?? Jak to mozliwe, przeciez tu siedza same zarabiające pow. 5 tys?

Gość gość
Nie wiem o co Ci chodzi. Jak podłączę tablet nie instalują mi si żadne gry, zreszta nie mogę ich w ten sposób ściągnąć tylko z neta. I używanie tabletu bez wifi jest dla mnie mało wyobrażalne, chyba, ze na kartę. I co ma pensja do tabletu? Można już za 150zl kupic

Gość gość
I co z tego, że zarabiają 5 tysięcy? Mnie stać na 10 tabletów, ale nie mam ani jednego, bo zwyczajnie go nie potrzebuję...

Gość gość
Gry wiadomo ze nie instaluja sie same z siebie.. Czy jak podłaczacie tablet do kompa, to widac to urządzenie w panelu Mój komputer, tak samo jak widac inne urzadzenia podłączane do komputera? nigdy np. nie sciagacie na komputer plików z tabletu, i odwrotnie?

Gość gość
A kto nie ma w tych czasach...

Gość gość
Nie wiem idiotko kto podłącza tableta do komputera.Chyba tylko ty.Tablet to mini komp więc o co ci chodzi...aplikację i gry ściąga się normalnie na tablecie.. Jp co za idiotka

Gość gość
Mojego nie widać w mój komputer tylko widać w iTunes i widać pewne katalogi np. zdjęcia które się zgrywają automatyćznie jak podłączę do wifi, muzyka się instaluje z katalogu na kompie do telefonu i tabletu jednoczesnie, zdjęcia się zgrywają automatycznie a tak to nic z poziomu kompa nie zgrywam

Gość gość
w jaki sposób się sciąga "normalnie" Lol Bo to dopiero okreslenie godne idioty

Gość gość
Mam w domu 4 tablety i nigdy żadnego nie podłączyłam do kompa. Pliki przesyłam bezprzeowodowo. Generalnie mało istotne czy podlaczasz telefon czy tablet. Jak nie działa to problem może leżeć w sprzęcie albo oprogramowaniu. Ciężko powiedziec.

Gość gość
Powiedz najpierw jakiego masz softa, Android czy Windows bo to robi akurat dużą różnicę.

Gość gość
dziś czyli masz Wi- Fi? Ja nie mam Wi-Fi, tylko internet przewodowy przy stacjonarnym komputerze. Tu chyba ludzie nawet nie wiedza co to WI- Fi, ze wyzywaja od idiotek, bo się "podłacza normalnie"..

Gość gość
Na kompie stacjonarnym mam Windows 7, i jak chciałam pobrac sterowniki do Androida to był komunikat o niepowodzeniu. A ipad jest firmy Apple, więc pewnie na Androidzie?

Gość gość
IPad jest na iOsie.

Gość gość
20:11 nie tylko przez wifi ale nie o tym temat. IPad jest na iOS a nie androidzie.

Gość gość
Jeśli masz iPada jak ja to musisz zainstalować iTunes i tak jak mi może Ci się nie pojawiać jako urządzenie. Mi stara wersja się pojawiała, iPad 1 ale iPada Pro już nie widzi

Gość gość
Acha, bo jak go podłaczyłam do komputera to mój komputer próbował automatycznie uzyskac sterowniki do androida. Czyli pewnie muszę szukac sterowników do iOsa?

Gość gość
I skoro masz 7 to masz komputer a nie mój komputer

Gość gość
ITunes musisz pobrać i zainstalować na kompie.

Gość gość
itunes mam zainstalowane, ale tego programu na razie nie ogarniam, tylko jakies głupie reklamy i pliki muzyczne.

Gość gość
No to dopóki nie ogarniesz iTunes to nic nie nagrasz bo IPad jest specyficzny pod tym względem. Poza tym wiele gier Ci na nim nie pójdzie i nie uda Ci się zgrać większości rzeczy z kompa.

Gość gość
jestem rozczarowana tym sprzetem, tak polecali firme apple, nie sądziłam ze nie mozna sie prosto połaczyc z dowolnym komputerem. Wymuszaja jakies durne komercyjne programy, do d**y z tym, chyba oddam do sklepu