Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina xxx

Zagnieżdżenie zarodka

Polecane posty

Gość Karina xxx

Witajcie, borykam się z problem. Otóż ostatnią miesiączkę miałam 16 listopada (bardziej trzy dni lekkiej miesiączki) i teraz powinnam dostać 11 ale już po terminie i jej nadal brak. 30 listopada zrobiłam test i wyszedł pozytywny z bardzo ale to bardzo blada kreska widoczna pod światło. W zeszłym tygodniu również zrobiłam test i też wyszedł pozytywny z blada kreska ale była mniej blada od poprzedniej. Przedwczoraj również wykonałam go i wyszły dwie wyraźne. Dzisiaj byłam na USG a lekarz stwierdził że nic nie widać, brak pęcherzyka i czegokolwiek. Jedyne co jest to torbiel ale stwierdził że niby "torbiel ciążowa" i macica zmieniona na ciążowa. Co myśleć ? Bo ja mam już najgorsze myśli, typu ciąża pozamaciczna czy nie wiadomo co

Gość Karina xxx
Dodam że cykle mam bardzo nieregularne ale wogole nie mam okresu przez arę miesiecy

Gość gość
no bo to jest ciaza pozamaciczna

Gość Karina xxx
jaka?

Gość gość
pozamaciczna.

Gość gość
tak dobrze rozumiem twojego lekarza to albo w jajniku sie rozwija ciaza, albo pecherzyk utknal w jajowodzie. tak czy inaczej, albo usuna ci jajowód albo jajnik

Gość Karina xxx
Poprosiłbym o wypowiedź kogoś bardziej rozgarniętego bo ty to chyba ułomna jestes