Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupujecie dla swoich ojców lub dziadków na gwiazdkę

Polecane posty

Gość gość

Jadę jutro po prezent dla dziadka i nie mam pomysłu co mu kupić. Zestaw do golenia będzie ok? Do tego byłby tonik witaminowy z plusssza. A co wy kupujecie dla starszych mężczyzn z waszej rodziny?

Gość gość
Kup dziadkowi jakas dobra nalewka czycos w tym stylu, a nie takie rzeczy

Gość gość
Nalewek nie pija. Ten zestaw trochę wydaje mi się bez sensu, bo przecież takie rzeczy to on sobie sam kupuje, więc nie jestem przekonana. Bardziej wolałabym coś na co szkoda mu pieniędzy. Perfum nie kupię, bo nie wiadomo czy mu podpasują.

Gość gość
To może jakaś ksiazke/zestaw szachów czy kart albo coś, czym dziadek się interesuje. Mój jest zapalonym wedkarzem, więc swego czasu kompletowalam mu sprzęt taki trochę bardziej wypasiony i na kolejne okazje coś dokupowalam, dziadek był super zadowolony.

Gość gość
Gigant czekolade i gryzace skarpety

Gość gość
Dziadek siedzi całe dnie przed tv i ogląda sport. Z zainteresowań to tylko to, że kiedyś tańczył w jakimś zespole ludowym i to wszystko, więc będzie ciężko i mam małe pole do popisu, bo z netu już nic nie zamówię, bo może nie dojść do piątku. Krawat? Tyle, że on nigdy z domu nie wychodzi, nawet do sklepu nie wyjdzie, więc zbyt często ten krawat nie będzie potrzebny. Może jakiś dobry, markowy portfel?

Gość gość
To chyba portfel będzie zdecydowanie najlepszym rozwiazaniem

Gość gość
A jaki sport lubi? Może właśnie coś w tym kierunku.

Gość gość
23.59 Wszystko ogląda np kolarstwo, piłka nożna, skoki narciarskie ale nie wiem czy on coś trenował czy to się tylko sprowadza do oglądania.

Gość gość
To może ma jakąś ulubioną drużyne. Jeśli tak to mogła by mu pani kupić koszulkę albo szalik. A najlepiej reprezentacji Polski w końcu w przyszłym roku są mistrzostwa świata.

Gość gość
Dzięki za pomysł. Weszłam na stronę sklepu drużyny i są tam bardzo fajne rzeczy, kubki, breloki, szaliki,kieliszki, więc naprawdę świetny pomysł. Nawet dla narzeczonego może coś wybiorę, mimo, że mam już dla niego prezent.

Gość gość
Fajnie cieszę się, że pomogłem. Teraz w tych klubowych slkepach to mają tyle rzeczy, że dla każdego da się coś wybrać.

Gość gość
kalesony ciepłe

Gość gość
musztardówke

Gość gość
o gacie chodziło

Gość gość
I dla ojca i dla dziadka po zniczu

Gość gość
Ja w tym roku kompletnie nie mogłam znaleźć prezentu dla teścia, zamawiając teściowej kolczyki natrafiłam na takie pierścienie https://www.otozegarki.pl/bizuteria-rodzaj/obraczki. Wzięłam jeden z nich choć tak naprawdę nikt z moich znajomych czegoś takiego nie nosi.. Cóż, zobaczymy 24 grudnia czy prezent się spodoba.. :)

Gość gość
w sumie nie mam takiego problemu ponieważ faceci w mojej rodzinie uwielbiają majsterkować i zawsze potrzebują jakiś narzędzi dlatego podpytuję co im potrzeba i kupuję to na https://www.basspolska.com