Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narazilam dziecko na chorobe

Polecane posty

Gość gość

Coreczka 14 mies. Goraczkowala i miała katar. Nigdy jeszcze jej takiej nie widzialam. Tylko sie przytulała i ciagle na rękach. Poszlam z nia do przychodni... Pełno tam chorych dzieci :( doktorka powiedziała ze osluchowo czysto... To chyba żeby. Boje się ze się zarazila od tych chorych dzieci :'( jest szansa za bd zdrowa????

Gość gość
Debilka z ciebie

Gość gość
Weź się puknij w łeb panikaro

Gość gość
Autorko a najlepiej siedzieć w domu i unikać ludzi? Zobaczysz co dopiero będzie jak pójdzie do przedszkola. Nie panikuj, a na przyszłość jak się tak boisz to proponuję wizytę prywatna, drożej, ale styczność tylko z lekarzem

Gość gość
Post autorki jest dowodem na to, że w dzisiejszych czasach im większy dostęp do wiedzy, tym więcej matek idiotek.

Gość gość
Autorko, wszystko będzie dobrze. Ja ostatnio byłam w przychodni z noworodkiem bo miał katar i kasłał ale osłuchowo czysto a tam dzieci z anginami, grypami i na szczęście się nie zaraził.

Gość MartynikaM
Moje dziecko od jakiegoś czasu łapie wszystko od innych, dlatego wolałabym go tak nie narażać. Mam nadzieję, że Twojemu nic się nie stanie z tego powodu. Nie zawsze można uniknąć stania w poczekalniach. Można jednak zamówić wizytę domową w https://lekarzobok.pl/. Pediatra dojedzie w 60 min do domu. I co ważne, przyjmują zgłoszenie rónież w niedzielę i święta. Nie trzeba szukać gabinetu, gdzie jest czynne.

Gość gość
Autorko a najlepiej siedzieć w domu i unikać ludzi? Zobaczysz co dopiero będzie jak pójdzie do przedszkola. Nie panikuj, a na przyszłość jak się tak boisz to proponuję wizytę prywatna, drożej, ale styczność tylko z lekarzem X Tak, tak bo tylko autorka czy ty korzystacie z wizyt prywatnych. Jeżeli już to wizyta domowa

Gość gość
I jak z maluchem? Zdrowieje? My z naszym też poszliśmy do przychodni, bo mial długo katar i kaszel Go trzymał. Ale przy małych dzieciach tak jest (nasz ma 1,5 roku), my się martwimy, bo jeszcze nie powie co boli, nie umie wydmuchać nosa itp. Trzymam kciuki :)

Gość gość
Autorlo jak nie chcesz chodzic do przychodni to płacisz za wizytę domową.