Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Witam mam takie pytanie bola mnie plecy w dolnej czesci do jakoego lekarza powinienem sie zglosic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Ortopeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wercia11112 0 Napisano Grudzień 19, 2017 Może warto zacząć od lekarza pierwszego kontaktu aby otrzymać skierowanie na RTG kręgosłupa, później z wynikami udać się do ortopedy po odpowiednie leki lub do fizjoterapeuty zajmującego się bólami kręgosłupa. Często ból wynika z przeciążenia mięśni przykręgosłupowych i po terapii tkanek miękkich jest duża poprawa. Oczywiście zależy to od dolegliwości bólowych obecnie występujących. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ratata7 0 Napisano Styczeń 21, 2018 zgłoś się do tego https://all-med.pl/gabinety/ortopedia/ ortopedy, napewno Ci pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 polecam gabinety ortopedyczne w klinice promienistej w Poznaniu, mają tam świetnych specjalistów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Artur Napisano Grudzień 20, 2018 Z zawodu jestem ortopedą ale jak wiadomo całe życie trzeba się uczyć. Bardzo często odbywam szkolenia i mogę polecić bardzo fajny ośrodek szkoleniowy Lukomades w Gliwicach. Zawsze jestem zadowolony z każdego szkolenia jakie u nich odbywam, spotykam tam szkoleniowców którzy mają ogromną wiedze i potrafią ją przekazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xkasiax 0 Napisano Październik 23, 2020 Ja z kolei polecam dr Mariusza Górę ze szpitala Orthos pod Wrocławiem. Najlepszy specjalista u jakiego byłam. Mnie również męczył ból pleców w odcinku lędźwiowym, Pan Doktor szybko zdiagnozował problem i przedstawił kolejne kroki leczenia, dzięki którym szybko pozbyłam się problemu. Świetne podejście do pacjenta, polecam raz jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olamariola 0 Napisano Grudzień 28, 2020 Również mogę polecić specjalistów z Orthos pod Wrocławiem. doktor Patkowski pomógł mi na nowo cieszyć się życiem i ruszać się bez bólu, trafnie zdiagnozował, a następnie rozwiązał mój problem. serdecznie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vito Scaletta 0 Napisano Styczeń 21, 2021 Ja z plecami oraz nogami miałem sporo problemów po zeszłorocznym wypadku, ale wizyta w Orthosport i leczenie (w tym rehabilitacja) u doktora ortopedy Karaczuna, przyniosło doskonałe rezultaty. Myślę, że jeśli poszukujecie kogoś sprawdzonego, to powinniście zapoznać się z tą placówką. W razie czego zlokalizowana jest w Szczecinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach