Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę zatrzymać okres podczas stosowania antykoncepcji w postaci Vibin?

Polecane posty

Gość gość

Witam, już prawie od dwóch miesięcy biorę tabletki Vibin. Ostatni tydzień biorę żółte tabletki a od poniedziałku tabletki placebo. Tylko czy ja muszę je tak naprawdę brać? Zbliża się sylwester a akurat w niego przez tabletki wypadałaby mi miesiączka. Ostatnio pewna osoba powiedziała mi że mogę pozbyć się całkowicie okresu przy braniu tych tabletek takim sposobem że odłożę po prostu tabletki placebo i zamiast nich od poniedziałku zacznę nowe opakowanie Vibinu. Czy mogę faktycznie tak zrobić? Czy nie zajdę przez to w ciążę?

Gość gość
najlepszy sposób na pozbycie się okresu na co najmniej 9 miesięcy to ciąża :D

ja bym sie zastanowiła dwa razy. A tak poza tym to witajcie dziewczęta :) przepraszam za nachalną reklamę, ale nie okłamujmy się, kto jak nie wy dacie mi rzetelną odpowiedź. Mój nowo poznany facet robi filmy na youtube o tematyce związków XXI wieku. I jak możecie się spodziewać oczywiście kazał mi zrobić recenzję co jest dobrze a co źle. Zerknijcie proszę i dajcie jakieś konkstruktywne info dot. filmu. Subem pewnie też nie pogardzi (to tak na boku :D ) Dzięki jeszcze raz i czekam na info:) youtube.com/watch?v=cd3cN4CElCw

Gość gość
Ja przy normalnych tabletkach na 21dni tak czasem robilam i bylo ok ale to prostsze bo nie robi sie przerwy i zaczyna kolejne opakowanie. Wiec pewnie przy tych jak ominiesz placebo i zaczniesz nastepne wyjdzie na to samo

Gość gość
Jeszcze się zastanowie, mam pare dni:) A co do pozbycia się okresu na 9 miesięcy to nie dziękuję

Gość gość
Moze lekarza sie zapytaj oni powinni wiedziec takie rzeczy

Gość gość
dobrze tu ktoś powiedział, mam vines i tam też jeśli pominę tabletki placebo i od razu zacznę nowe opakowanie to teoretycznie nie powinnam mieć okresu wtedy, mimo wszystko jednak miałam lekkie plamienie