Go艣膰 go艣膰inna Napisano Grudzie艅 19, 2017 Kochani szukam dobrych, sprawdzonych kosmetyk贸w do sk贸ry atopowej,niestety tak膮 mam. My艣la艂am o tych z atopis.pl, kto艣 z was mo偶e u偶ywa艂 ich i mo偶e co艣 powiedzie膰? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Wercia11112 0 Napisano Grudzie艅 19, 2017 Szczerze m贸wi膮c nie u偶ywa艂am tego co Ty akurat natomiast na moj膮 atopie d艂oni praktycznie nic mi nie pomaga...czy to kosmetyki z aptek czy prosto od dermatologa...dopiero popraw臋 widz臋 po ma艣le kakowym oraz po olejku inca inchi ! Polecam spr贸bowa膰 ;) Pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bambii 0 Napisano Maj 20, 2020 聽Z azs oczywi艣cie trzeba do lekarza i stosowa膰 odpowiednie 艣rodki, ale w ramach kosmetyczno higienicznej pielegnacji my艣l臋, 偶e warto postawi膰 na naturalne i lekkie kosmetyki. co艣 takiego jak oferuje na przyk艂ad eeny meeny 聽Na pocz膮tek mo偶esz zam贸wi膰 pr贸bki i przetestowa膰聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Mimi32 0 Napisano Pa藕dziernik 31, 2022 Wyb贸r takich kosmetyk贸w jest du偶y. Trudno doradzi膰 preparat, kt贸ry b臋dzie odpowiedni dla ka偶dego. Ale warto sprawdza膰 co pojawia si臋 na rynku i testowa膰. W sieci jest sporo artyku艂贸w o nowo艣ciach w temacie takich kosmetyk贸w. Rzu膰cie okiem tu na przyk艂ad https://ktomalek.pl/blog/kosmetyki-na-azs-ukojenie-dla-skory/w-2648 . Mo偶e akurat co艣 wpadnie wam w oko. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kasiaa85 0 Napisano 25 Maj Na sk贸r臋 atopow膮 od d艂u偶szego czasu stosuj臋 Dermozon od Bioelixire i widz臋 znacz膮c膮 popraw臋, a ogniska kt贸re mia艂am na r臋kach i nogach zdecydowanie zmala艂y. Uwa偶am, 偶e warto sobie o nim troch臋 poczyta膰. Ciekawa sprawa. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach