Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam stulejkę i wstydze sie przyznac

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat i stulejke i wstydze sie przyznac rodzicom i pojsc do lekarza. Co robić?

Gość gość
Idź z tym do lekarza urologa. Operacje uśnięcia stulejki są refundowane przez NFZ.

Gość gość
Nie rozumię na tym filmiku pan robi kupę co to ma do mojej stulejki?

Jeśli masz fajny kontakt z rodzicami to z nimi porozmawiaj. W sumie to wina rodziców, że jak byłeś mniejszy to nie zrobili tego zabiegu (oczywiście jeśli to stulejka wrodzona). Ewentualnie poczekaj z rok, dwa i sam pójdziesz na zabieg wówczas nie będziesz się czuł zażenowany ta sytuacją. :) Tak czy siak rodzice bardzo często nie przywiązują do tego uwagi i zamiast za młodu pozbyć się problemu to to bagatelizują, brak im wiedzy ale tez i pewnie wina lekarza, ze nie podejmują tego tematu z rodzicami.

Gość Baderi
Im szybciej się to wyleczy tym lepiej, tym bardziej, że to zabieg laserowy, bezbolesny. W okolicach Łodzi mogę polecić Centrum Medyczne Multiclinic, bo mają dobry sprzęt, ogólnie są polecani. Jeśli ktoś szuka informacji, to można poczytać tutaj https://multiclinic.pl/wykonujemy/urologiczna-terapia-laserowa/laserowa-korekcja-stulejki/ i nie ma sensu się stresować, szybko wraca się do sprawności :)

rozciągnij pod gorącą wodą napleta jak się myjesz, bierzesz prysznic i w końcu puści xD ja tak kiedyś zrobiłem bo też miałem stuleje xD