Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Z czym wam się kojarzy ta dziura Zielona Góra?

Polecane posty

Spokojnie nie chodzi o miasto Zielona Góra która jest stolicą województwa lubuskiego wraz z Gorzowem wielkopolskim bo oba te miasta nie są dziurami chodzi mi o przysiółek Zielona Góra leżącego w Województwie Opolskim w powiecie kluczborskim w gminie Wołczyn 3 km od Polkowskiego (powiat Namysłów) Zielona Góra jest przysiółkiem Wsi Szymonków (Powiat Kluczbork gmina Wołczyn)

Gość gość
z pewnym wiejskim głupkiem, któremu się wydaje, że namysłów to nie wiocha, a opole to nie zadoopie :D

BO Namysłów to nie wiocha tylko miasto mające Prawa miejskie od 1249 roku a Opole to nie zadoopie ani dziura tylko porządne miasto

Gość gość
uderz w stół a kałbuc się odezwie :D

Wiesz że Opole ma prawa miejskie od 1217 roku aż do dziś a Namysłów ma prawa miejskie od 1249 roku do dziś czyli oba te miasta są starsze niż ta wiocha Warszawa i gdy Opole i Namysłów miały już prawa miejskie to Warszawa jeszcze była małą osadą tj wiochą:D

Gość gość
no i? i namysłów i opole nadal są dziurami i zadoopiami (mimo posiadania praw miejskich), a warszawastała się europejską stolicą i miastem ściągającym ludzi i kapitał w ilościach wielozerowych

PRZYPOMINAM CI ŻE OPOLE JEST MIASTEM OD 1217 ROKU A Namysłów od 1249 roku gdy Warszawa była jeszcze wsią i te miasta nie wspominając o Najstarszym mieście w Polsce tj Kaliszu dawnej stolicy Polski Tj Gnieźnie Poznaniu Krakowie które są jeszcze starsze i długo długo przed Nadaniem praw miejskich wsiarszawie były miastami a Warszawa wtedy nie istniała albo była wtedy zabitą dechami wiochą i co zatkało cię?

Gość gość
a co mnie miało zatkać; ty w ogóle umiesz czytać ze zrozumieniem czy wypiertolili cię ze szkoły tak wcześnie że nie opanowałeś tej trudnej sztuki ułomie? :o

Akurat z historii zawsze miałem dobre oceny trójki czwórki tym się interesowałem czytałem i wiem a z geografii zawsze miałem same piątki i szóstki a w podstawówce i gimnazjum zawsze zdawałem do następnej klasy w technikum i zawodówce też z geografii historii miałem piątki a z historii trójki itd a z technikum i z zawodówki mnie nie przez naukę tylko przez moje zachowanie mnie wywalili

A nie kontynuowałem nauki bo mi się nie chce idioto bo szkoda mi na to czasu

Gość gość
po prostu jesteś za głupi; nawet ze specjalnej cię wyjebbali i to jest prawda o tobie ułomie a uczyć się nie musisz bo i tak jestes ubezwłasnowolniony i rodzice mają cię na karku do śmierci. No chyba, że u jakichś czubków, prowadzonych przez zakonnice cię zamkną, co powinni zrobić już dawno biorąc pod uwagę twoją działalnośc internetową

PS idioto nigdy nie chodziłem do szkoły Specjalnej ile razy mam ci to powtarzać że nigdy nie chodziłem do szkoły Specjalnej to po pierwsze chyba lepiej wiem od Ciebie gdzie chodziłem i nie wmówisz mi że jest inaczej bo nie chodziłem do szkoły specjalnej ps i nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie bo mam pełną zdolność do czynności prawnych i ubezwłasnowolnić może tylko sąd a ja w sądzie nigdy nie byłem PS i chodziłem do technikum i zawodówki chyba lepiej wiem od Ciebie dotarło?

Gość gość
upośledzony wsiok bez szkoły 🖐️

Dotarło że nigdy nie chodziłem do szkoły Specjalnej!!!?czy jesteś takim tłukiem że tego nie rozumiesz!!!?

16:57 Idioto pytam czemu gardzisz ludźmi ze wsi i masz ich za gorszych? Zapamiętaj to gdyby nie taki "Wsiok" tj wieśniak to byś z głodu w twoim śmiesznym mieście zdechł i dotarło że nie jestem ubezwłasnowolniony ani nie chodziłem do szkoły Specjalnej tylko do technikum i zawodówki mi szkoła nie jest potrzebna mnie wywalili nie z powodu nauki dotarło? PS ja bez szkoły jestem mądrzejszy niż niejedna osoba co ma wykształcenie itd ja szkoły nie potrzebuje a gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł!

Gość gość
głupol i tyle

16:58 na pewno jestem mądrzejszy od ciebie zdziwisz się jak bardzo :D

Gość gość
nieustannie się dziwię, odkąd zacząłeś spam zadoopiastym namysłowem wciąż z podziwu wyjść nie mogę dla twego debilizmu i heroizmu biednych rodziców takiego ułoma