Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkobieta

Czy odważyć się i pojechać samochodem?

Polecane posty

Gość gośćkobieta

Mam pytanie do tych, którzy mają doświadczenie z prowadzeniem autka. Zdałam prawko 6 lat temu. Miałam przerwei od czasu egzaminu nic nie jeździłam. Tydzień temu wzięłam sobie 6 dodatkowych lekcji u instruktowa. Szło mi całkiem dobrze jak po takiej przerwie. Ale za kilka dni musze jechać na święta nad morze i czeka mnie 250 km jazdy! Czy wybrać auto czy jednak przesiadki autobusem? Czy to bezpieczne? Nie znam trasy, bo nigdy nie jechałam nią samochodem. :(

Gość gość
Sama masz jechac? Nawet żadnego pasazera obok? Ja bym się trochę bala.

Gość gośćkobieta
Mąż mnie namawia żebym jechala i on bedzie siedział obok, ale on nawet nie ma prawa jazdy wiec w sumie jestem zdana na siebie...

Gość gość
Mąż jako facet powinien miec orientacje w terenie jeśli będzie Cie nawigowal to moze byc latwiej.

Gość gość
Tylko wyjmij jęzor z jego tyłka bo nic nie będziesz widziec

Gość magnola1101
To po co robiłaś prawko jak teraz się boisz jeździć? Nawet jak miałaś długą przerwę to trzeba się w końcu odważyć, nie jesteś dzieckiem. Zanim jednak wyruszysz w dłuższą podróż to pojeździj trochę po swoim mieście, trzeba się odważyć, chcesz do końca życia mieć prawko i go nie wykorzystywać, tylko być wiecznie zależna od autobusów? Strach ma zawsze wielkie oczy ;)

Gość gość
nie porwałabym się od razu na taką długą trasę

możesz byc zmeczoną tak dlugą tras.. dasz radę byc tak dlugo skoncentrowana na jeździe?

Gość gość
Ja mam to samo, zdalam prawko lat twmu, na początku jezdzilam, a potem troche przerwy i juz sie boję. Przeraza mnie e ruch uliczny