Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helenkayte

Dlaczego ludzie tak dążą do związku?

Polecane posty

Gość gość
To nie od dziś wiadomo,że udane związki mają te kobiety które nie są na zawołanie,ale rozumieją że facet potrzebuje seksu. Po prostu musi. Wszelkie inne stękają,mamroczą i wyzywają,i oczywiście są same.:)

Gość gość
"Dla mężczyzn seks to fizjologia drogie kobiety. Jak jedzenie,oddawanie płynów Intel dalej." "facet potrzebuje seksu. Po prostu musi." x W sumie to mi was nawet trochę żal :O Może rzeczywiście androidy (żeby nie powiedzieć dmuchane lale) byłyby dla was idealne, nie męczylibyście przynajmniej kobiet. x To nie od dziś wiadomo,że udane związki mają te kobiety które nie są na zawołanie,ale rozumieją że facet potrzebuje seksu. x Jakoś kupczenie tyłkiem nie należy do moich ambicji życiowych.

Gość gość
To nie nasza wina, że nam kuśki stają i regularnie musimy spuszczać ciśnienie. Jak już tu mówiono to biologia. Tak, sex jest dla nas sensem życia, jedną z najprzyjemniejszych rzeczy w tym zasranym świecie, któ©ej możemy doznać. Tylko w tym ambaras, zeby dwoje chciao naraz. Czyli co koledzy jeśli kobiety tak wybrzydzają, że 1 na 1000 może łaskawie dostąpić seksu z nimi to nie pozostaje nam nic innego jak chodzić do burdelu :-D Zapłacimy za odstawioną szopkę (z żoną która nas się brzydzi też by była szopka do tego nieprzyjemna), ale przynajmniej będziemy mieli usługę profesjonalną :-D

Gość gość
Powinieneś się cieszyć ze jesteś jednym na 1000000 może więcej, skoro jest twoja żona a nie szukać gdzie indziej, jak pragniesz tej, dla której nie jesteś tym.1/10000000 to zostaje ci sex bez miłości z profesionalna usługa. Różnica jest spora pomimo profesjonalizmu, ale in minus.

Gość gość
22:19 Wyluzuj prawiczku bo tą złością sam się zdradzasz ;)

Gość gość
Chcesz widzieć złość to ją widzisz. Nie ma w tym złości, tylko szczera wymiana zdań.

Gość gość
gość dziś "To nie nasza wina, że nam kuśki stają i regularnie musimy spuszczać ciśnienie." x Nasza też nie :) A spuszczajcie sobie, gdzie chcecie ;)

Gość gość
Ta, oralny i analny to tez dla was biologia... czyli wasze wlasne recetez moga byc ;] I ludzie tak sie dziwia temu, ze jestem sama.... jak mam im wytlumaczyc, ze na ich drugie polowy to bym sie nie chciala wyrzygac nawet.... a seks dla dobra rodziny czy mojej sytuacji finansowej mnie nie interesuje.

Gość gość
Jeśli wolicie męczyć własnymi palcami lub wibratorami swoje psitki to też nie nasza wina.

Gość gość
"jak mam im wytlumaczyc, ze na ich drugie polowy to bym sie nie chciala wyrzygac nawet..." To akurat fakt, zayebistych kolesi jak na lekarstwo :(

Gość gość
A to kobietom łechtaczka nie staje? Kobiety też potrzebują "spuścić ciśnienie" bo przecież można zwariować z podniecenia, gdy się długo seksu nie uprawia.

Gość gość
@gość dziś Często bywa to o wiele przyjemniejsze od waszego męczenia ;)

Gość gość
gość dziś @gość dziś Często bywa to o wiele przyjemniejsze od waszego męczenia oczko.gif xxxx I vice versa ;-)

Gość gość
No i widzisz, wszyscy zadowoleni :) A jednak jest możliwy happy end haha

Gość gość
gość dziś "jak mam im wytlumaczyc, ze na ich drugie polowy to bym sie nie chciala wyrzygac nawet..." To akurat fakt, zayebistych kolesi jak na lekarstwo xxx haha you made my day :-D Facet się ultuje nad przeciętniaczką, której nikt nie chciał, ale ona mu i tak szlaban na d**e zrobi bo stwierdzi, że nie jest z******tym kolesiem. Cóż, z***biści jej nie chcieli :-(

Gość gość
Haha, jak na lekarstwo oznacza dla ciebie, ze jest przeciętniaczką, której nie chcieli ci, których nie ma? No powalająca logika prawika.

Gość gość
gość dziś Haha, jak na lekarstwo oznacza dla ciebie, ze jest przeciętniaczką, której nie chcieli ci, których nie ma? No powalająca logika prawika. xxx O przepraszam panią księżniczką. Miałem na myśli ogólnie narzekające panny, a nie takie wyjątkowe cuda jak Ty :-)

Gość gość
@ gość dziś Poza tym d*****nie z braku laku, czego popadnie, jest domeną facetów, nie kobiet, więc nie projektuj tu z łaski swojej swoich popędów na nas.

Gość gość
gość dziś @ gość dziś Poza tym d*****nie z braku laku, czego popadnie, jest domeną facetów, nie kobiet, więc nie projektuj tu z łaski swojej swoich popędów na nas. xxx Ależ skąd, gdzież bym śmiał, takie księżniczki cudowne to nie mój target. Przecież takie jak Wy to chcą tylko z******tego gościa, a ja nawet w 10% nie jestem z******ty. Przeciętna pasztetówka mi wystarczy, byle była miła i uczynna.

Gość gość
Good for you :) Widzę, że wkroczyły prawiki, czas zmykać 🖐️

Gość gość
Nie zapomnij zrobić sobie dobrze przed snem ;-)

Gość gość
Ty też ;)

Gość gość
Masz to u mnie ;-)

Gość gość
Seks jest dla ludzi i wszystko co sprawia przyjemność obojgu jest dozwolone. Dziwią mnie takie kobiety co brzydzą sie własnego ukochanego. Nie mówię żeby robiły loda z połykiem ale przecież pieszczoty są okazywaniem uczuć.

Gość gość
Być może powodem są za silnie działające tabletki antykoncepcyjne. Spada im libido, że aż się brzydzą płci przeciwnej.

Gość gość
no ukochanego to chyba sie nie brzydza.... ale nie wmawiajcie nam, ze chce nam sie seksu na widok przecietniaka spotkanego na ulicy, bo dlugo seksu nie uprawialysmy.

Gość nieciekawy_jegomość
A gdy ten przeciętniak po bliższym poznaniu okaże się mieć ciekawą, wyjątkową osobowość to tez nic nie ma możliwości zaiskrzyć? Na takiego też tylko splunąć będziecie chciały?

Gość gość
Przecietniak bedzie bardzo chcial zeby laska kochala go za osobowosc:D:D:D Ale ona go pokocha tylko jak bedzie mial kase:D:D

Gość nieciekawy_jegomość
Kwintesencja kobiecości.

Gość gość
@nieciekawy_jegomość dziś Ideał na przyjaciela. A gość dziś to prowik ;)