Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co jest grane..

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chodzi o to ze pracuje z pewnym chlopakiem mlodszym pare lat odemnie i od poczatku jak go zobaczylam to w ogole mi sie nie spodobal tzn nie jest w moim typie, teraz tez tak uwazam, ale czuje ze mnie do niego strasznie ciagnie. Jak go widze to robi mi sie cieplo na sercu :-P i rece mi sie trzesa. Zastanawiam sie czy on moze czuc to samo, z 3 razy przylapalam go jak sie przyglada przez dlugi czas (tylko nie wiem czy patrzyl na mnie czy na ktoras z kolezanek, bo kolo nich stalam) stal i patrzyl, ale jakos jak przechodzi kolo mnie to nawet sie nie usmiechnie, czasami nawet czesc nie powie. Wizualnie jest przecietny i nie to ze mi sie nie podoba ale w zyciu bym nie zwrocila na niego uwagi (tymbardziej ze jest spora roznica wieku miedzy nami i to on jest mlodszy), a od jakiegos czasu nie przestaje o nim myslec.

Gość gość
Pamiętaj róbcie TO tylko w gumce. Dzięki temu nie będziesz się pytała na kafeterii czy jesteś w ciąży.

Gość gość
Wez nie pier..l do tego na pewno nie dojdzie. Ja pytam czy komus zdarzylo sie nagle poczuc miete do kogos, a wczesniej nawet sie wam ta osoba nie podobala i potem sie okazywalo ze wy temu komus tez wpadliscie w oko.

Gość gość
Patrzy i myśli, ta stara kuwa coś odemnie chce, robi maślane oczy, przeleciał bym ją ale co będzie jak się ktoś dowie? Wstyd. Gumek nie lubię a tam się można zarazić...

Gość gość
Na twoim miejscu zasadziłabym mu kopas w doupas, nie cierpię zarozumiałych młodych gnojów i nie pojmuję jak kobieta może lecieć na takie gooowno.

Gość gość
1.56 koło kobiety ty nie stałas nawet kwoczko

Gość gość
Raczej ty jesteś nieudaną podróbą mężczyzny, gnoju.

Gość gość
nie jestem facetem :-)

Gość gość
Pokaz cycki:-P

Gość gość
Jakby chciał to by zaglądał do Ciebie. Może poprostu zajmij się pracą a nie wymyślaj telenowele. Co to znaczy że on się patrzy? Może na Ciebie może nie na Ciebie... jakbyś mu się podobała by Cię rwal. Proste.

Gość gość
Ech jedni myślą jak wyrobić się z pracą do końca roku, a inni myślą czy i gdzie patrzy kolega....