Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto przy swoim facecie ciagle uzalac sie ze sie zle wyglada ?

Polecane posty

Gość gość

Mojego brata dziewczyna ciągle go zadrecza wymienianiem swych wad na temat wyglądu.. Ladna i zgrabna a ciagle mowi mu ze zle wyglada i czuje sie gorsza od jego bylej. Czy to dobra taktyka na to by facetowi sie podobac itd. ?

Gość gość
Myślę, że to takie wymuszanie komplementów i jest na dłuższą metę męczące. Wiadomo, facet na początku będzie zaprzeczał, potem puści to mimo uszu. Pomijam już fakt, że to zachowanie na poziomie wczesnej gimbazy.

Gość gość
nie, zmeczy go znudzi- kazde trucie d...w którymś momencie irytuje, a poza tym kiedys mu sie wdrukuje to co ona mówi i pomysli...a może faktycznie cos nie tak, może powinienem znaleźć lepsza.... Może była nie była taka zła

Gość gość
Podkreslac nalezy swoje zalety a nie wady. Bo wtedy taki facet dostrzega te wady i rzeczywiscie to wychodzi na niekorzysc..

Gość gość
Dodam,ze dziewczyna brata ma 30 lat a ciągle takie żale wylewa ,ze ma uszy odstające,ze nos za duży i ze nie ma szans w porównaniu z była mego brata,bo tamta miała lepsze ciuchy i bardziej dbała o siebie.. Mi sie juz rzygac chce tym jej uzalaniem.on pewnie tez ma dosc.