Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałbym popisać z atrakcyjną biurową laską o jej nogach

Polecane posty

Gość gość

i stopach w szpilkach

Gość Grzesiek z Mielca
A zasadzić ci soczyście sękatego Paffendorfa w dupsko?:D

Gość gość
do autora: a sex też? czy tylko pisanie?

Gość gość
jestem impotentem

Gość gość
na razie jestem wolny,w sumie mi wolno,ale i tak się skończy pewnie na pisaniu znając życie

Gość gość
ale na pewno nie odmówiłbym spotkania w celu dotykania jej stóp,dopóki jestem jeszcze wolny,w seks nie wierzę kompletnie,więc kwestia czy bym się zgodził odpada

Gość gość
A o co to za symboliczna rękawiczka z cielęcej skóry ?

Gość gość
na początku tego roku odbyłem kilka nostalgicznych spacerów po miejscach które się zapisały nie tylko w mojej głowie,coś jak lata podstawówki i tam znalazłem identyczną brązową rękawiczkę jaką miał taki dawny znajomy,i do dzisiaj jak się spotkamy to mamy ubaw z tego podkreślał ubaw jak on podkreślał,że jest z cięlęcej skóry

Gość gość
a symboliczna bo tak jak wtedy miałem czegoś dosyć,tak teraz mam tego co się działo i dzieje,niby nic tragicznego,ale dziwne,mętne,więc chciałbym takiego optymalnego uregulowania tego co się działo i dzieje,żebym na taki nostalgiczny spacer wspominający obecne chwile mógł się wybrać,bardzo chciałbym na niego wybrać z pewną śliczną Magdaleną Joanną,może znajdziemy coś co się nam skojarzy z obecnymi chwilami

Gość gość
nie wiem czy to był jakiś znak czy on się tam upił znowu po kilkunastu latach,ale znalazłem tę rękawiczkę kilkaset metrów od tego dawnego klubu,było to chyba w miejscu gdzie nawet z nim czekałem kiedyś aż jego ojciec przyjedzie,chcę takiego znaku dotyczącego obecnego etapu życia

Gość gość
Biurowe panie nosza ponczochy czy rajstopy?

Gość gość
Ja zakładałam do biura latem pończochy.

Gość gość
ja jezdem sklepowom i do sklepu zakładam odziesz ochronnom BCHP gdyż mam prezesa sp. ołem zdrasznego zboczucha poniewaz ma powód coby lać na nas ciepłym moczem jak zarazem i sikami. nie rozumim tego działania gdyz jest bez sensu ani pszyjemnosci ktos ma podobnie moze w biurze nie leją no ...zastanawiam ja sie do biura nie nadaje bo winda do góry ma kiepski udzwig a w dól to są piwnice i tam nie wolno .dzienukuje