Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perwersyjna123

Oral z połykiem. Pytanie kieruje do panów.

Polecane posty

Gość Perwersyjna123

Dlaczego męża brzydzi kiedy połykam? Nie rozumiem tego. Nie każe mi tego robić. Raz stwierdził, że stracił by do mnie szacunek gdybym tak robiła. Uważa, że jestem zbyt perwersyjna. No kurcze nie chcę leżeć jak kłoda lubię takie zabawy. Chcę, żeby jemu też było przyjemnie.

Gość gość z Krakowa
Nie wie co dobre

Gość gość
Od paru miesiecy mam nowego ktory mnie posuwa i mam szczescie bo on lubi jak mu o******* a ja uwielbiam obciagac i do tego polykam cala porcje

Gość gośćknot
Powiedz mu, ze Ty to lubisz i masz na to ochotę i żeby sie przyzwyczaił :) i sie nie prZejmowal jakimiś głupimi opiniami, przecież robisz to z własnej woli a nie z przymusu. Z miłości.

Gość gość
Widzisz on nie lubi a moja tego sie brzydzi a bardzo bym chcial

Gość gość
Moja uwielbia i zawsze kaeze mi się poloztc, odprezyc i nie wtracac, a sama wysysa do ostatniej kropelki i potem jeszcze chwile delikatnie ssie i liże, też to uwielbiam.

Gość gość
Tez bym tak chcial moja nawet nie chce brac do buzi

Gość Teppic   No1
To kwestia indywidualna. Czasem niezależna od logiki, jak w twoim wypadku, jednak tak czy siak jest to coś, co powinnaś do pewnego stopnia uszanować. W sumie... o ile twój facet nie obżera się ananasem, nie jest niepalący i nie stroni od czerwonego mięsa, to aż tak wiele cię chyba nie omija :D Chyba, że lubisz to po prostu, niezależnie od smaku, wtedy... musicie dogadać się między sobą, albo przemyśleć, czy sprawa jest na tyle poważna, żeby rozważać zasadność związku.

Gość gość
Moja zawsze cala porcje polyka i mowi ze jej bardzo smakuje,ze chcialaby zebym mial wiecej

Gość gość
Kolego jestem facetem i to zona nie chce nawet wziąć do buzi

Gość gość
Perwersyjna123 wczoraj moze maz sobie uswiadomil ze swoim bylym facetom tez polykalas , a to nie jest zbyt mile dla faceta

Moja żonka jak robi mi loda zawsze połyka. Bardzo to lubi tak samo jak ja :) i zawsze dzieli się ze mną, część spermy zostawia na języczku który wkłada w moje usta :)

Gość Perwersyjna123
14:16 Poznałam go gdy miałam 15 lat. To on nauczył mnie jaki seks jest przyjemny. Nikogo nie było przd nim i on o tym wie.

Gość gość
Maz ma jakis problem, wyslij go do psychologa

Spełniaj swoje fantazje. Ciesz się seksem. Jest cudowny. Postaraj jeszcze porozmawiać gdy jest bardzo podniecony. Zaproponuj że podzielisz się z nim spermą. Może to go nakręci :)

Gość gość
Juz to bylo dawno jak bylam mloda mezatka. Bylam na imprezie u tesciow. Maz poszedl na noc do pracy a ja zostalam na noc. Tesciowa poszla wczesniej spac ja posprzatalam jeszcze po jednym z tesciem wypilam i ze bylam po kilku kieliszkach to nie moge sobie przypomiec jak to sie stalo ze mu obciagalam wiem ze ledwo go do buzi zmiescilam a bylam podniecona jak cholera, w pewnym momencie poczulam ze w buzi mam coraz wiecej spermy,a ze polykanie bardzo sprawialo mi przyjemnosc to szybko cala porcje do zoladka w poscilam a na koncu jeszcze mu palke oblizalam a ze chcial moja cipke to mu nadstawilam,Ledwo wszedl we mnie ale jak sie szparka zorientowala to sie rozluznila,a ja wylam jak zeby mnie dozynal a to tesc mnie tylko ostro ******,rano tesciowa siemi zapytala czy wytrzymalam i czy jestem zadowolona bo mowila ze slyszala jak wrzeszczalam ale nie przeszkadzala bo ona ma to czesto. Zaproponowala mi ze jak bede miala kiedys chec i meza nie bedzie to tylko zebym zadzwonila. Powiedzialam ze przemysle.

Gość gość
Haha masz kobieto wyobraźnię