Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie auto do 40 tys.?

Polecane posty

Gość gość

chciałam kupić nowe auto z salonu, cena to max 40 tys. na wyprzedażach rocznika jest zawsze okazja więc planuję właśnie teraz, tylko nie wiem jaki? podoba mi się nowy nissan micra, skoda fabia czy opel corsa? czy one będą dobre? jakie mają wyposażenie? jakie koszty przeglądu w aso? chyba że jeszcze jakieś inne modele?

Gość gość
wyprzedaż rocznika to naprawdę świetna sprawa !

Gość gość
a może peugeot 208? To też jest mały samochód i z wyprzedaży rocznika także cena podobna. Zastanów się, bo akurat francuskie samochody mają to coś w sobie :)

Gość gość
Patrzyłem ostatnio w salonie ssanga i tivoli było w dobrej cenie. Żona chciała autko dla siebie więc szukamy czegoś odpowiedniego. Pewnie po nie wrócimy bo nic jej bardziej do gustu nie przypadło. A ona od razu brać nie chciała bo "musi to przemyśleć". Baby jak zawsze niezdecydowane

Gość karrollo
a my mamy s-maxa z instalacją log optima, super samochód, a dzięki temu że jeździmy na lpg możemy podróżować wszędzie i ile chcemy za niewielką kasę

Gość gość
Jednak co nowe to nowe, sam jestem teraz po zakupie nówki w salonie mazdy w Częstochowie - https://czestochowa.mazda-dealer.pl/ i nie ma to porównania z szukaniem używanego i jego stanem.

Gość gość
Mąż mi mówił, że jest teraz wyprzedaż w toyocie. I nawet sami się zastanawiamy czy aygo nie kupić, bo przydało by się drugie auto do miasta. A promocje są bardzo atrakcyjne :)

Gość leslaw

do jazdy po mieście polecam używane auto. Szkoda nowe. Ja kupiłem żonie 7 letnią corsę i jest bardzo zadowolona. Auto jak nowe, bogate wyposażenie, mało pali, ma czujniki i te wszystkie dodatki.  A cenowo była duża różniaca jak porównywaliśmy z nówkami. Auto kupiliśmy w auto loco koło Leszna, polecam się tam przejechać i popatrzeć

Gość waf

Ja bym na Twoim miejscu dołożył parę tysięcy i wziął yarisa III 1.0 VVT-i. Toyoty są trwałe i mało awaryjne, wyboru na pewno nie pożałujesz