Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zostać draniem?

Polecane posty

Gość gość

Szczerze chcę zostać draniem i ostatnim gnojkiem - wiem że wtedy pomimo braku kasy będę miał kobiet na kopy. forumowi dranie dajcie mi jakieś porady.

Gość gość
Miałbyś szanse tylko na zdesperowana starą wdówkę o ile masz kase, desperacja jest wielka bo i masz szansę na anal, na jej język w twoim odbycie i inne takie tam, jej narzeczony dużo o tym mówi, taki jest dumny z jej oddania, wsxyscy drwią ale on tego nie widzi.

Gość gość
taaa na rozwódkę... drań właśnie wyrwie niemal każdą,nie oszukujmy się kobiety w wiekszości są płytkie bo lecą na takie bajery typu 40letnia bmka, a starą rozwódkę to prędzej właśnie jakiś prawik desperat.

Gość gość
Po prostu je zlewaj - pokaż że koło dziabonga ci latają one same i to co maja do powiedzenia. oszukuj,okłamuj, raz rób to w miarę subtelnie innym razem na chama.bądż egoistą, wulgarny i bezwzględny - serio ale bycie dobrym na tym swiecie nie popłaca. I pieprz moralność - księża sami sypiają na potęgę,mają nieslubne dzieci itp. Jak chcesz być szlachetną ciepła klucha to twoja sprawa - ja tam wolę się bawić,pic,palić bo zycie ma sie jedno. lepiej życie przezyć jak orzeł - mocno lecz krótko niż jak żółw - długo i spokojnie lecz nudno. I nie słuchaj tutejszego gadania kobiet że one jednak wola tych ułożonych - ja póki co takiego spokojnego nerda nigdy z fajna laską nie widziałem. A na obłudę jest jeden sposób - zamien sie po prostu w diabła.pozdro

Gość gość
Tylko z tym zlewaniem nie zagalopuj się za bardzo bo jak postawisz wokół siebie zbyt mocne zasieki to nawet nie z*****asz :-D