Maksineczka 0 Napisano Grudzień 20, 2017 hej dziewczyny od 4 grudnia do 8 grudnia miałam miesiączkę w niedziele 10 kochaliśmy się i skończył we mnie 17 i 18 też i od tego czas jak sie podcieram to mam taki brunatny śluz co to możne oznaczać nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam I TROCHE SIE BOJE . z góry przepraszam za kategorie ale nie wiedziałam jaką wybrać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2017 jak długie masz cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maksineczka 0 Napisano Grudzień 21, 2017 różnie od 30 do 35 dni rok po porodzie jestem i jeszcze nie sa regularne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2017 takie cykle to są regularne przecież. Rozumiem że chcesz zajść w ciążę? Może to zaburzenia hormonalne albo plamienia okołoowulacyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maksineczka 0 Napisano Grudzień 21, 2017 tak chciałabym mieć drugie dziecko. dziś jak narazie plamień brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach