Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Tersa

Skuteczne odchudzanie

Polecane posty

Gość gość Tersa

Długo nie mogłam schudnąć. Od miesiąca stosuję Slimunox. I waga systematycznie spada, po pierwszym miesiącu 4,78 kg mniej

Gość gość
nie odchudzaj sie bo wtedy Ci cycki studentko zmaleją

Gość gość
Jak dla mnie najlepszym połączeniem jest trening z dietą. Dobre teksty na ten temat mają na runners-world.pl

Gość gość
moim zdaniem nie zawsze warto czytać to co piszą w internecie odnośnie odchudzania i różnych tabletek. też mam "bzika" na punkcie swojej wagi i w nowym roku postanowiłam odchudzić się z głową bo już różne diety stosowałam, często wymagają one dużych wyrzeczeń a efekty utrzymują się krótko. teraz zapisałam się do szkoły policealnej, znalazłam na stronie Nova taki kierunek jak specjalista do spraw dietetyki, przeczytałam sobie co nieco i stwierdziłam że warto spróbować, na zajęciach można nauczyć sie wielu przydatnych rzeczy odnośnie stylu odżywiania, oprócz korzyści dla swojego wyglądu zyskam także dodatkowe wykształcenie. Polecam zastosowanie mojego rozwiązania i życzę powodzenia w efektach ;)

Gość gość
Osobiscie polecam tabletki Slimunox. Dla mnie idealny srodkiem na zrzucenie niepotrzebnych kilogramow. Schudlam 5 kilogramow w 3 tygodnie. Tak jeszcze z drugie 5 kg i bede w pelni usatysfakcjonowana. I to wcale nie jest zadna sciema.. widze po sobie