Gość Thor_37 Napisano Grudzień 21, 2017 Mam taki problem otóż pomimo tego że jestem w małżeństwie nie odczuwam bliskości drugiej osoby. Wszystko chyba zaczęło się od tego że moja żona straciła ochotę na seks. Mam wrażenie że jej się znudziłem staram się jak mogę dbam o nią spełniam jej zachcianki, kupuję kwiaty i prezenty. Zabieram na randki, robię niespodzianki, dbam o siebie. Chodzę na siłownię w od marca schudłem 21 kg, zawsze elegancko się ubieram ale przez jej zachowanie czuję się że nie jestem atrakcyjny, czuję się samotny i opuszczony. Daje mi to też poczucie tego że skoro nie jestem atrakcyjny ani seksowny dla najbliższej osoby to nie jestem atrakcyjny dla nikogo. Czuję się z tym podle mam wrażenie że żadna kobieta nie widzi we mnie obiektu seksualnego ani przystojnego faceta. A ja właśnie potrzebuje takiego bodźca który pomógłby mi z tego wyjść. Ktoś pewnie napiszę że zmień coś w sypialni ale uwierzcie nie należę do grzecznych ani monotonnych. Czy wy też macie czasem poczucie pustki i samotności pomimo tego że jesteście w związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach