Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przywiazujecie uwagę do stroju

Polecane posty

Gość gość

organizując swoje lub dziecka urodziny? Mam takich znajomych którzy wyprawiając urodziny w rodzinie nigdy nie ubierają się w miare stosownie do okazji..i nie mam tu na myśli ubieranie nie wiadomo jakich kreacji..ale oni np.swietuja w bluzie dresowej albo koleżanka w spodniach dresowych i zwykłym tshircie takim w którym chodzi zwyczajnie po domu..sprzatajac i gotując..czy nie wypadałoby chociaż założyć np.jeansow i jakaś elegantsza bluzkę czy koszulkę?

Gość gość
ale Ty serio nie masz nic lepszego do roboty przed swietami?? Co Cie to obchodzi??? jak komus tak pasuje to git

Gość gość
Straszne. Dresy powinny być dostępne tylko na czarnym rynku bo noszenie ich to przestępstwo.

Gość gość
Tak. Należy się ładnie ubrać, gdy przychodzą goście. A nie jak lump - to świadczy o głupocie i braku szacunku do innych.

Gość gość
Szwagierka tez nas podjęła w dresie, zastawiła stół potrawami- naprawdę dziewczyna się narobiła . Ale te dresy - nie mogłam wyjść z podziwu bo wszyscy przyszli ładnie ubrani ( najbliższa rodzina i znajomi ) ...

Gość gość
Moja mama i teściowa jak podejmują gości też zazwyczaj ubrane są byle jak. Ja tam też jakoś bardzo wystrojona nie jestem, ale nie ubieram najgorszych łachów. A one co do garow to i do gości. Jak gdzieś jada to sie ubiorą ładnie a jak przyjmują kogoś w domu to jakieś rozciagniete, sprane ciuchy.

Gość gość
Jasne trzeba sie wbic w garniaka rodem z komunistycznego filmu. I wykrochmalona koszuli i lsniace lakierki. Niewazne ze nam bedie niewygodnie, ale najwazniejsze przeciez co ludzie powiedza. Dla opinii obcych osob czy tez nawet plotkujacej rodziny warto przeciez poswiecic cale swoje zycie.

Gość gość
Nie chodzi o garniaka czy suknie wieczorową tylko o świeży, zadbany wygląd.

Gość gość
dokładnie, takie dresy przecież w takiej sytuacji to brak kultury dla drugiej osoby....

Gość gość
Tu autorka mnie ogólnie nie przeszkadza gdy jedziemy na zwykla kawę i np.znajoma chodzi w dresie a tak myślę że gdy wyprawia się te urodziny to już wypadałoby się jakoś ładniej ubrac.. 19:29 jakbyś nie doczytala to nie mam na myśli garnituru i sukni balowej..ale można się ubrać ładnie i wygodnie..