Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Martyna

Skuteczność suplementu

Polecane posty

Gość gość Martyna

Od miesiąca się odchudzam i stosuję Slimunox. Jak na razie waga spadła o 4 kilogramy. Co do diety, to dziennie dostarczam około 1400 kcal. 3 razy w tygodniu chodzę na siłownię (po godzinie) Czy to dobry wynik?

Gość gość
nie odchudzaj sie bo ci cycki zmaleją a faceci klienci lubią studentki z dużymi cyckami

Gość gość
Dla mnie niezawodne okazały się tabletki Foreverslim.Nawet nie przypuszczałam żę będą aż tak dobre.Spadek wagi w ciągu pierwszych czterech tygodni to 5 kg.Potem było tylko lepiej.Pierwszy sylwester od wielu lat kiedy nie będę maiła dylematu w co się ubrać.

Gość gość
Slimunox działa. Straciłam 8 kg, wyglądam całkowicie inaczej. Nie sądziłam, że do poprzedniej wagi powrócę dopiero na tabletkach, a jednak się udało. Mogę teraz powiedzieć, że decyzja o braniu Slimunox była dobra - wcześniejsze diety, w tym głodówki, nic nie dawały.

Gość gość
Moim zdaniem Slimunox to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie. Ja brałam te tabletki przy równoczesnym zachowaniu diety oraz regularnych ćwiczeniach. W 3 miesiace schudłam 14 kilo

Gość gość
Ja preparat Foreverslim oceniam bardzo wysoko.Są to skuteczne tabletki które potrafią sobie poradzić z problemem naprawdę dużej wagi.Szczerze polecam

Gość gość
Sprawdziłam na sobie skuteczność Foreverslimu.I niezmiernie jestem zadowolona bo zadziałał.Schudłam tyle ile zamierzałam bez żadnych przykrych niespodzianek.Wyglądam i czuje się zupełnie inaczej niż pól roku temu.