Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czesc tu cynik w 2018 ide do pracy pracowac

Polecane posty

Gość gość
a kochasz baraka obame ? :D :D

Filip mnie lubi i ja jego też, po prostu :) Czy przyjaźń między heterykiem a homo zawsze musi się = zwichrowana wyobraźnia cebulaka? :o

Gość gość
Teraz też jestem młody, stary będę dopiero po 30 :D🖐️. Ogólnie to dzisiaj jestem w takim punkcie że pojechałem do anglii tam grałem i w sumie coś tam zagrałem ale to takie 2%, a w Polsce jak jestem to czuje się tak jakbym 14 lat grał na bębnach i trzymał to w tajemnicy, żeby nikt nie wiedział. Tak się czuję. Zresztą kogo to obchodzi co ja robię :O.

Gość metr szesciesiat w wzwodzie
mnie obchodzi :D

Gość gość
To znaczy jesteś perkusistą ale wolnym strzelcem a nie w zespole? Dobrze zrozumiałem? W sumie fajne tyle że bardziej włuczęga niż tworzenie. Takie szukanie?

Gość gość
Sam nie wiem, to się okażę jak będę w anglii :D. Chociaż granie co weekend koncertów w pubie coverów po 50-100 funtów za koncert nigdy szczytem moich ambicji nie było :O

Gość gość
Uuuu tak marnie płacą?

Gość gość
a tam, roznie placa, zależy, czasami po 300 funtow, ale ja dla kasy nie gram :D. Ostatnie moje chwile w anglii w sumie to bardziej bralem udział w naglasnianiu imprez itp. niż w graniu na perce, fajnie jest sobie być gdzies w anglii, poznawać anglikow muzykow i jeszcze sobie bata spalić do tego, to jest fajne :D.

Gość gość
zglaszam na policje cynik ze krecisz baty i cpiesz.

Gość gość
ogólnie to na zespół idzie zazwyczaj tej 300 funtow, podzielić na kilka osób i wychodzi po 70-80. W pubach koncerty po 1000 funtow to raczej nie ta liga, ja umiejętnościami oczywiście wyrabiam, żeby grać gdzieś w londyńskich klubach nawet, ale do tego trzeba mieć dojścia, a ja mam dojścia do koncertów na angielskiej pipidówie. Ale zobaczymy co będzie. Ja to nawet pragnę żeby sobie pójść na jakiś open mic i pograć po prostu z ludzmi i mieć radochę, bo o to w tym wszystkim chodzi. ;D. Ale na rachunki starcza :D.

Gość gość
W Polsce nie kręce, bo nie ma nawet czego kręcić :D🖐️. A tam nawet jak nie mam zapalić to idę w pierwszy lepszy róg i jointy na ziemi leżą :D🖐️.

Gość gość
Tym bardziej zglaszam na policje !!!!!!!!!!!!!!!!! koniec z ćpaniem ! bedziesz siedział !!!!

Gość gość
Czyli dla młodego niezłe, poznać trochę świata, ludzi, nauczyć się samodzielnego życia. Pieniędzy z tego żadnych ale te umiejętności, wiedza i kontakty kiedyś owoce wydadzą. Oczywiście jak dojrzeje i jak nie rozpije się lub rozćpa. Czyli dobre. No to powodzenia młody :)

Gość gość
gość dziś Tym bardziej zglaszam na policje !!!!!!!!!!!!!!!!! koniec z ćpaniem ! bedziesz siedział !!!! x Na angielską policję, oni mają gdzieś czy palisz :D🖐️

Gość gość
zglosiłam na włoską policje :) masz p********e cynik teras !!

Gość gość
ja cale zycie mam p********e :D🖐️