Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jedyne moje zalety to, że jestem ładna, dobra, spokojna, empatyczna

Polecane posty

Gość gość

cierpliwa, wrażliwa, chętna na założenie rodziny ale potem same wady, nie umiem odnależć sie w pracy, na ogól konczy się tak, że jestem "dręczona" przez inne kobiety, bo nie plotkuję, bo jestem spokojna małomówna i atmosfera robi sie nie do zniesienia więc odchodzę - bardzo przejmuję się porażkami - jestem mało asertywna - przejmuje się wieloma rzeczami, czasem nie mam dystansu do siebie -mam skłonności do smutku, bycia zestresowaną ale jak jestem sama ze sobą i nie muszę się socjalizowac to jest fajnie, jak jeszcze mam do tego jedna bliską osobę to jestem szczęśliwa - w zasadzie głównym moim źródłem nieszcześcia jest konieczność bycia w społeczeństwie, nie umiem się odnaleźć, robi mi się przykro gdy ktoś mnie obgaduje, chcę uciec z takich sytuacji i środowisk Czy mam szansę na założenie rodziny?

Gość gość
tez tak mam i nie umiem sie odnalezc :/ ludzie sa dziwni

Gość gość
eh, a w tych czasach nie mogę sie zamknąć w domu, a tak bardzo chcę, tylko tam czuję się dobrze... możemy byc koleżankami jak chcesz :D

Gość gość
Smutne, że ludzie chcą się tak zamykać. Moim marzeniem zawsze było podróżowanie, szkoda, że nie mam na to środków:( Świat jest taki ciekawy, a w domu to ludzie umierają:)

Gość gość
świat nie jest przyjazny dla wrażliwych ludzi :(

Gość gość
Lubie wychodzić, ale nie do miejsc typu praca. Tam zawsze trafiałam na złosliwych ludzi. Nie wiem, może jestem dla nich łatwą ofiarą, bo jestem mało asertywna i wolę być kącie niż w centrum wydarzeń. Nie lubię tej całej hierarchii gdzie dzieli sie lduzi na lepszych i gorszych. Spokojni ludzie nie mają życia. Trzeba sie angażowac, trzeba plotkować, spowiadac sie ze swojego życia a jak nie to cię odrzucą i co zabawne nie dadza ci spokoju, będziesz obiektem zartów. a wycieczki? Fajna sprawa.

Gość gość
Jak dla mnie super :)

Gość gość
To miło.

Gość gość
Nie wiem dlaczego, ale nawet na rozmowach kwalifikacyjnych prawie zawsze pracodawcy szukają samych towarzyskich, wygadanych ludzi. Gdzie miejsce dla innych, to niesprawiedliwe :(

Gość gość
Wszyscy muszą "pracować nad sobą" czyli zmieniać swoją osobowość, ale nie zrobisz z mnicha gwiazdy rocka.

Nie wiem czy ucieczka w rodzinę w Twoim przypadku to dobry pomysl. Pomysł o kochającym mezczyznie który mógłby się raczej toba opiekować. A dzieci to poważne wyzwanie i to dziecko jeśli stanie się zawistne i nie wychowane to ono dopiero będzie u miało dac ci w kość ze serce pięknie ci jak upadła porcelana. Jestem podobnym człowiekiem do Ciebie. Jestem zaradny i o nic nikogo nie proszę. Ale liczylem ze w związku będę miał w kobiecie wsparcie, ze pomoże mi robić to co kocham, ze będziemy umieli razem cos sobie organizować. Niestety nie ma dobrze...

Gość gość
Po co ma zmieniać ? jest ok , każdy ma jakieś wady i zalety , ideałów nie ma . Tu lista zalet jest znacznie wyższa niż wad

Nie wiem czy ucieczka w rodzinę w Twoim przypadku to dobry pomysl. Pomysł o kochającym mezczyznie który mógłby się raczej toba opiekować. A dzieci to poważne wyzwanie i to dziecko jeśli stanie się zawistne i nie wychowane to ono dopiero będzie u miało dac ci w kość ze serce pięknie ci jak upadła porcelana. Jestem podobnym człowiekiem do Ciebie. Jestem zaradny i o nic nikogo nie proszę. Ale liczylem ze w związku będę miał w kobiecie wsparcie, ze pomoże mi robić to co kocham, ze będziemy umieli razem cos sobie organizować. Niestety nie ma dobrze...

Gość gość
Trzeba w sobie znaleźć wewnętrzną siłę. Ja także cierpię na pewien rodzaj fobii społecznej, ale nigdy nie byłem zdiagnozowany. Ciężko mi było poznawać nowych ludzi i zawsze wolałem być na uboczu. Z wiekiem i w obliczu wyzwań jakie stawia życie, udało mi się wiele z tego zwalczyć. Już nie mam stresu w sytuacjach, które dawniej go powodowały. Pozostała mi pustka w głowie i nadal nie jestem duszą towarzystwa. Czasami też muszę się "łamać", żeby coś zrobić, bo tego nie lubię, np: wydzwanianie do klientów. Mniej rozmowny facet chyba nie jest tak w towarzystwie piętnowany. Co mogę doradzić..mi zawsze pomaga uśmiech i pozytywne nastawienie. Trzeba takie cechy wyrobić w sobie.

Gość na uboczu
To prawda, jak się nie jest typem narzucającej się plotkary o wiejskiej /małomiasteczkowej mentalności, do tego najlepiej lubującej się w wyjściach na dymka (u mnie w robocie większość pali), to jest się na uboczu. Ja w robocie nie mam nikogo z kim mogłabym pogadać, jestem totalną outsiderką. Był czas że byłam niemalże mobbingowana przez kierowniczkę-prostaczkę, ale na szczęście ja zmieniłam dział i ku jeszcze większej uciesze ona w końcu zrezygnowała z roboty, także nie muszę widzieć na co dzień jej parszywej wrednej facjaty.

Gość gość
Jak dla mnie jesteś ideałem na żonę.

Gość gość
Dla faceta o tradycyjnych pogladach bedziesz swietnym materialem na zone. Tylko uwazaj zebys na psychola jakiegos nie trafila, despote, dominatora, bo Cie zniszczy.

Gość gość
13:46 Psychole, dominatorzy itp. są także obecni w tych bardziej liberalnych i nowoczesnych związkach. To nie ma nic wspólnego ze światopoglądem.

Gość gość
Gość 13.39 - dokładnie

Gość gość
Kruca bomba taka dziewczyna nie istneje :( to musi być prowo :(

Gość gość
o kruca fix toż to ja siem taka zrobiłam :(