Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolejna biedota dostaje 500 plus

Polecane posty

Gość gość
Jak sie nalezy, to dostaja. A teraz pomyslcie, ile ten Karolak miesiecznie placi podatku? Pewnie idzie w tysiace zl. Wiec o co chodzi?

Gość gość
no i wuj mnie obchodzi ile płaci, to dlaczego cholerne pisowce nie płacą mi takiego wynagrodzenia za pracę jak jemu, wtedy też będę odprowadzać duży podatek. Jak uważa, że płaci za duży to niech zmieni pracę za niższe wynagrodzenie i będzie mniejszy podatek odprowadzał i więcej zapierdalał za tą jałmużnę.

Gość gość
14:08- i to że masz niska pensje zwalasz tylko na pis? Serio ? Nie ważne ze ludzie studiują, kształcą się, uczą języków- jak maja prace dobra to przecież pis im płaci. Nie, oni wcale nie zapracowali na swój los. Przecież Pis im dal.

Gość gość
to powinni szmaty, małpy pisowskie wprowadzić najniższe wygrodzenie w kwocie ok. 5-6 tys. tak jak w unii, a nie 2 tys., by ich szlag trafił, bo pracodawcy to wykorzystują, wyższe wykształcenie baranie to masę młodych ludzi teraz ma, a jak ktoś nawet mając 30-45 lat pracy i mniejsze wykształcenie to ma zapieprzać za 1.400 zł, czy ci odjebało to wykształcenie na ten twój pusty mózg. LUDZIE PRACY WINNI DOSTAWAĆ GODNE WYNAGRODZENIA, dociera to do ciebie tłumoku wykształcony

Gość gość
to powinni szmaty, małpy pisowskie wprowadzić najniższe wygrodzenie w kwocie ok. 5-6 tys. tak jak w unii, a nie 2 tys. x PO też miało kilka lat na wprowadzenie takiego wynagrodzenia.

Gość gość
no dokładnie 8 lat :-o i podnieśli nam wynagrodzenia że aż hoj :-)

Gość gość
coś się PO czepiła, a PiS z kolei płaci za pieprzenie sie i rozmnażanie, i dopiero mi luksus, a ludzie pracy dostają jałmużnę, np. emerytury, wynagrodzenia

Gość gość
O ja pierdolę. To sobie zrób 3 dzieci i i tobie będą płacić. I nie dziwię się że gowno zarabiasz skoro nie masz zielonego pojęcia o ekonomii, pisząc o podniesieniu minimalnej i o płacenia za pracę. Tobie Qrwa pis płaci? Poważnie? A nie pracodawca? Karolakowi pis płaci?