Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paczka z firmy

Polecane posty

Gość gość

Pracujemy z mężem w tej samej firmie i dostaliśmy tylko jedną paczkę. Umowę ma mąż i ja.A inni pracownicy dostali po jednej na osobę.Pracujemy tak samo jak inni,a tak naprawdę paczkę dostaje tylko jeden z nas.Przykre to.I tak jest od 2 lat.Mąż pracuje 4 lata,a ja 2 lata.

Gość gość
A w tej paczce sa rzeczy jak dla 1 pracownika? Jeśli tak to jest to nie fair. Jesteście z mężem odrębnymi pracownikami i paczki powinny być 2. A nie możesz się dopytać kogoś w kadrach o co chodzi ?

Gość gość
A moze to paczka dla dziecka?

Gość gość
Dokładnie, może paczka jest na dziecko w określonym wieku? Jeśli nie, ja bym się upomniała bez większych oporów.

Gość gość
Nie mamy dzieci a tak samo ja Ci mąż wypłacany składki na socjalne.Trochę niezręcznie się tak pytac.A ktoś tak u Was ma jak u nas.Pracujecie może razem jako małżeństwo?

Gość gość
Dlaczego niezręcznie? No bez przesady. Ja bym zapytała na 100% ze chciałabyś zrozumieć jakie są kryteria przyznawania paczki bla bla. Ale by byly jaja jakby się okazało że to zwykła pomyłka i nie stoi za tym zaden powód.

Gość gość
Ale jak to rozegrali, po prostu nie dali? Mieliście się zgłosić po paczki i usłyszałaś że dla ciebie nie ma? Pewnie że się upomnij, może ktoś zachomikował dla siebie, albo mąż z rozpędu podpisał że za ciebie odbiera... nie wierzę że komuś nie dali tylko dlatego że małżonek pracuje w tej samej firmie, no bez jaj.

Gość gość
3 raz już tak dostaliśmy