Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobieta w związku z rozsądku którą kochałbym bardziej niż ona mnie

Polecane posty

Gość gość

zdradzałaby mnie

Gość gość
tak!!!!!!!!!!

Gość gość
Po co byc z kobieta ktora Cie nie kocha ?

Gość gość
musiałoby nas na tyle wiele łączyć,że zdrady by nie było,nie wiem czy bym się na to zdecydował,piszę o moich fantazjach,a w nich mocną rolę gra taki element niedostępnośc***atrzeć np.jak ubiera się do wyjścia na imprezę beze mnie,może by mnie kochała,ale np,mniej niż ja ją,albo ciągnęłoby ją do innego typu facetów,ale mnie by wybrała

Gość gość
Pisz tak dalej wklejając inne swoje wypowiedzi, to tak ani jej nie przekona że wyjsciowy był do.niej, bo to ona ciągle pisze o sweji wielkiej miłości i boi się ze ja zdradzasz i odejdziesz, to ja denerwują twoje zachwyty innymi kobietami, bo to.ona jest zazdrosna, wiec sadzisz ze nabierze się na to, że ją bardziej kochasz? Kto komu zaproponowal nerkę? Możesz sobie pisać że za nią piękna tęsknisz ale ona i tak czuję że nie jest jedyną a raczej wie i widzi, boi się że jej oddanie seksualne rodem z zamtuza cie nie zatrzyma. Zrozum, daj mi spokój, bo będę z nią rozmawiać w jej interesie, by była jedyną w twoim życiu, skoro już jest narzeczona. E nie narzeczona.