Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem prawdziwy Człowiek Sk___rw___iel i dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość gość

Pamiętam jak w zeszłym roku na gwiazdkę byłem w Warszawie, i jakiś bezdomny poprosił mnie o jedzenie (Polaczek jakiś śmierdzący i zapluty) to postanowiłem być miły, ludzki i zrobić dobry uczynek no i kupiłem mu... najostrzejsze burrito ze Spoco Loco (to co ma miliard w skali Scoville'a) a to serio był jakis bezdomny a nie menel. Był tak głodny że jak jadł to płakał z bólu i się dusił ale jadł dzielnie bo najwyraźniej nic innego od dawna w ustach nie miał. Myślałem, że zaraz zdechnie na zawał od tego ale jednak nie XD A teraz czekam na hejty od moralniaków. To serio coś takiego jak 'moralność' istnieje? Zawsze myślałem, że to po prostu jakieś durne bajeczki dla niedorozwiniętych umysłowo dzieci xD

Gość gość
Ty się już na tym forum przyznawałeś do zabójstwa i powinieneś siedzieć. Jakieś gwałty zdaje się też masz na sumieniu, prawda? Wątek z wczoraj.

Gość gość
Chyba mnie z kimś pomyliłeś. Ja tu tylko przeklejam pasty z karaczana xDDDD

Gość gość
"Nie dla psa kiełbasa". A tak na serio to kilka dni temu potajemnie zmienili 'zabezpieczenia' strony i to w taki sposób, że nawet lwia część ich własnej 'elity' o niczym nie wiedziała xD Po wejsciu na karachan.org wyświetla się fałszywa informacja o błędzie 404 (że niby strona nie istnieje) i nikt prócz administracji portalu oraz wtajemniczonej grupki nie potrafi tego pokonać. Nawet jakby to i tak pewnie minutę po z miejsca dostał byś bana na zakres IP.