Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawa w sądzie o ustalenie u uznanie ojcostwa a alimenty

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam sprawę o ustalenie i uznanie ojcostwa ,mój były chłopak który nie jest biologicznym ojcem dziecka chce je uznać ,był że mną całą ciążę i wychowywał małego do tej pory ,wiem że sad pozwoli mu uznać dziecko dla jego dobra tym bardziej ,że go wychowuje i czy jeśli go uzna mogę podać go o alimenty nawet jeśli nie jest biologicznym ojcem ?

Gość gość
Ty podla szmato obys zdechla obys sie meczyla w cierieniach jestes jak wszystkie

Gość gość
ale z ciebie rura

Gość gość
No przepraszam bardzo on mnie zostawił dla innej ,a chce mieć prawa do dziecka i wie o tym ,że nie jest biologicznym ojcem dziecka a ja tracę wszystkie pieniądze w czasie kiedy dziecko będzie uznane ,więc jeśli chce go uznać to znaczy że podsuwa się do odpowiedzialności a to znaczy ,że również do utrzymania dziecka

Gość gość
Powinnas go uswiadamic zeby tego nie robil a dzecko itak jest jego i bedze nalezec do niego ty suko podla zdechnij

Gość gość
Proszę mnie nie wyzywać ,prosiłam go wielokrotnie o to by nie zakładał tej sprawy a potem o wycofanie jej i nie zgadza się na to . Ja bym nie chciała od niego pieniędzy żadnych gdybym ich nie traciła przez to jak małego uzna

Gość gość
To nie chodzi tutaj o mnie tylko o to żebym miała za co małego utrzyłać

Gość gość
Zapytaj w dziale macierzyńskim o to.