Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapanować nad mężczyzną i sprawić żeby robił to co każę?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą go od 1,5 miesiąca i chcę, żeby robił to co ja mu powiem. Póki co raczej uprzejmie liczymy się ze zdaniem drugiej osoby.

Gość gość
Musisz mu obcią/gać 12x dziennie i tak przez 5 lat a później się zobaczy :-)

Gość robert37
ja mam sposób, ale na kobietę, mój pas z wojska okazał się funkcjonalną pamiątką.

Gość gość
Musisz być kobietą piękną, inteligentną, cholernie sexowną, zaradna życiowo i niesamowitą w łóżku. Jeśli taka jesteś to ja cię biorę i będę słuchał. Jak nie jesteś to milcz i rób co Pan każe bo zostaniesz sama

Gość gość
Po prostu powiedz mu co chcesz tylko subtelnie. Moja kuzynka ma z facetem zycie uslane rozami. Rozpieszczaj go soba i uzmyslawiaj czego oczekujesz, a on nawet nie bedzie wiedzial kiedy zwykle czynnosci wejda mu w nawyk.

Gość gość
Potrzebuje pomocy !!!!!prosze rade Czesc mam wielki problem i nie wiem co mam myslec i robic.Myslenie mnie zabija.Bylam z facetem 5 lat roztalismy sie w maju tego roku od 2 tyg spotykamy sie ogolnie ok mamy dziecko kochalismy sie.po czym on pisze mi ze potrzebuje czasu na przemyslenie bo duzo zla ale kocha mnie bardzo.ale musi wszystko sobie poukladac co mam myslec i robic.Jestem zalamana prosze pomoc.Zyc mi sie praktycznie odechcialo tak b.go kocham