Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobic schab by byl soczysty i kruchy

Polecane posty

Gość gość

Chce upiec schab.Nie wychodzi mi za bardzo bo jest twardy.Jaka marynate i jak zrobic by byl pyszby- delikatny soczysty i chrupiacy?

Gość gość
W soku jabłkowym z majeranmiem solą i pieprzem.

Gość gość
chrupiący soczysty delikatny - to i tak nadal zwłoki są. ja jeszcze rok temu jadlam mięso - teraz sobie nie mogę tego wyobrazić pozdrawiam :)

Gość gość
Ale to nie jest watek dla wegetarian;) A ten sok jabłkowy to nie daje mu zbyt słodkiego smaku ?

Gość gość
Piec w rękawie.

Gość gość
gość dziś chrupiący soczysty delikatny - to i tak nadal zwłoki są. ja jeszcze rok temu jadlam mięso - teraz sobie nie mogę tego wyobrazić pozdrawiam usmiech.gif X A ty, taka wege, bo kochasz zwierzątka, ale już dla ludzi to szpila musi być. Prawda? ;) Pozdrawiam. :) I żeby nie było, też nie jadam mięsa, to już 21 lat, jednak nie zabraniam jeść innym. :)

Gość gość
a ja nie ubieram żywej choinki bo nie rozumiem jednego dlaczego teraz te zielone barany nie krzyczą, ze drzewa są wycinane. Co roku tyle drzew - zieleni jest niszczone, a na swojej działce nie mogę bez pozwolenia wyciąć nawet jednego drzewa, ci w rządzie to już są całkiem porąbani

Gość gość
Pieczesz długo, ale w niskiej temperaturze - przyprawiony i obsmażony wkłada się do rozgrzanego naczynia do pieczenia i wstawia na 5-6 godzin na 80 stopni. Coś genialnego!