Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy karmiąc piersią mogę zjeść

Polecane posty

Gość gość

Kawałek tortu cappuccino nasączonego dosłownie trzema łyżkami likieru? Dziecko ma pół roku.

Gość gość
Ty alkoholiczko. Już cię ciągnie znowu do chlania. Pewnie już nie możesz wytrzymać i jak kapnie komuś kropla z kieliszka to wysysasz ja z dywanu

Gość gość
No jasne że tak. Nie ma najmniejszej szansy zeby taka ilość alko znalazła się we krwi a tym bardziej w mleku.

Gość gość
Dziękuję za normalną odpowiedź. Co do tej nienormalnej to ja nie piję nawet wina czy piwa, nie lubię alkoholu. Tort chciałam nasączyć ze względu na upodobania gości i pewnie skuszę się na kawałek. :)

Gość gość
Możesz możesz maluch tego nie poczuje :)

Gość gość
W Europie matki karmiące piją wino i nie stosują żadnych dziwnych diet, a w Polsce same zakazy i nakazy, najlepiej żreć ryż kurą i marchewka i zapijac wodą. Masakra

Gość gość
Hej to jak o 21 nakarmię synka to mogę wypić lampkę wina? Ma moc 9% a kolejne karmienie ok 2-3 w nocy.

Gość gość
Ja piłam czasem piwo po wieczornym karmieniu, jak następne było dopiero gdzieś o 3 w nocy.

Gość gość
Spokojnie możesz wypić lampke wina. Po ok 3-4h nie będzie po niej śladu ani we krwi, ani w mleku :)

Gość gość
gość dziś chrupiący soczysty delikatny - to i tak nadal zwłoki są. ja jeszcze rok temu jadlam mięso - teraz sobie nie mogę tego wyobrazić pozdrawiam usmiech.gif C Nie stosuję żadnej diety, w święta zjem normalnie kapuste z grochem, piergi itd. Jedyne czego wystrzegam się to alkohol i papierosy.

Gość gość
Tak możesz spokojnie.