Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak spermy podczas sexu to cos zlego?

Polecane posty

Gość gość

kocham sie regularnie ze swoim chlopakiem, moj chlopak jest zawsze na mnie bardzo podniecony, kochamy sie bardzo dlugo, ma prawidlowy wzwod podczas stosunku tylko jedna rzecz mnie niepokoi ze podczas sexu chlopak nigdy nie spuscil sie (tzn. brak spermy przy bardzo dlugim seksie) , ani troszenke ani ociupinki spermy u niego nigdy nie widzialam czy to normalne zeby nigdy nie miec spermy? czy moj chlopak powinien isc do ginekologa? czy to mozliwe ze to ze stresu sie tak dzieje?

Gość gość
Po pierwsze porozmawiaj z nim. Po drugie dopiero potem pytaj na forum. Możliwe są u mężczyzn tzw. suche wytryski, ale jest to bardzo rzadko spotykane. Wszystko wskazuje na to, że twój chłopak po prostu nie ma orgazmu i nie kończy. Większość kobiet byłaby wniebowzięta mając faceta, który może długo ;). Niemniej nawet maratończycy kiedyś muszą dobiec do mety. Może tak długo robił sobie dobrze ręką, że pochwa go nie zaspokoi i musi kończyć sam? Zapytaj.

Gość gość
rozmawialam juz o tym z nim i wlasnie tak sie tlumaczyl ze sam sie zawsze masturbuje to ma chociaz nie wiem bo nigdy osobiscie tego nie widzialam ale wierze mu . Z jednej strony jest to dobre bo mozemy robic to praktycznie caly czas a z drugiej strony patrzac na przyszlosc to moze bedzie mial problemy w zaplodnieniem mnie ? gdy bedziemy starac sie o dziecko? bo nigdy we mnie nie trysnal wiec troche dziwne , prawda?

Gość gość
Niestety w takim wypadku rzeczywiście możecie mieć w przyszłości problem z zapłodnieniem. Wina zdecydowanie leży po jego stronie. Niedobrze, że nigdy tego nie widziałaś. Może spróbujcie na początku wzajemnej masturbacji, albo seksu oralnego do końca? Niech nauczy się, że w twojej obecności też może dojść.

Gość Teppic   No1
Rozliczanie tego z tytułu winy to głupota. Problemów z zapłodnieniem nie będzie żadnych, chyba, że masz parol zagięty na to, żeby doszło do tego podczas stosunku waginalnego, autorko. Poza tym zgadzam się z niektórymi poradami - zainicjuj wspólną masturbację w trakcie seksu. Poza tym porozmawiaj z nim może o fetyszach, może się okazać, że nie powiedział ci o czymś, co go mocno podnieca. Podniecenie i orgazm to kwestie umysłu. Jak nie ma w seksie czegoś, co uruchomi jego wyobraźnię, to możesz miesiąc się na niego nadziewać, o ile pozostanie we wzwodzie, a i tak finiszu nie będzie. Ja osobiście np wybucham dwa razy szybciej, jeśli żonce zachce się poopowiadać mi swoje fantazje w trakcie.

Gość gość
chcialabym bardzo zeby tak sie stalo :/ ale on nie widzi w tym problemu i to jest najgorsze

Gość gość
Dziewczyno po pierwsze do ginekologa to chodzi kobieta, facet ma takiego lekarza jak urolog.... Po drugie skoro nie ma wytrysku to znaczy ze nie ma orgazmu, proste. Pewnie od tego iż tak często się masturbował ze inaczej już nie potrafi dojść. Doucz się a potem zabieraj za seks.

Gość gość

Leżak nie poznaję kolegi. Co ty robisz na erotycznym to nie wiem...