Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Adopcja ze wskazaniem tylko mnie nie zejdźcie

Polecane posty

Gość gość
Oferuje po raz trzeci i ostatni pomoc w formie rozmowy... Masz chęć pogadać czy nie?

Gość gość
No to pozostaje urodzić w publicznej toalecie i podrzucić do sierocińsca....jak za wojny :D gość dziś - ktoś wyżej miał racje, to prowokacja. Nabijaj się, nie ma co jej pomocy oferować

Gość gość
Wiem kiedy doszło do zapłodnienia. To był jeden pechowy raz. Myslalam ze już dawno jest po owulacji a poza tym poniosły mnie emocje. Nie chce wdawać się w szczegóły. Teraz jestem w potrzasku i nie wiem co robić. Pieniędzy tez nie mam na zabieg

Gość gość
Chyba tak... bo oferuje pomoc a Ona ignoruje i udaje, ze wpisu nie widzi. Wiec zamknijmy temat i nie karmy trolla.

Gość gość
usuń, wejdz na stronę woman on web i zamów tabletki

Gość gość
Nie będę z tobą rozmawiać na żadnych czatach! Zapytałam tutaj o rade.

Gość gość
Prawo 2/10 nie piszcie nic bo tylko karmicie trola

Gość Teppic   No1
Nie będę cię namawiał, ale jeśli toto jeszcze nie czuje, to rób aborcję. Życia nie odbierasz, życie zaczęło się ~4250 miliardów lat temu. Tragedii nie będzie.

Gość gość
Mam 21 lat i 3 letnia córkę, ciągłość w edukacji. Studiuje dziennie, widzisz da się...

Gość gość
Ktoś już trafnie napisał, ze skoro podaje termin na wrzesień to jeszcze o ciąży by pojęcia nie miała... niezłe prowo a wy łykacie jak pelikany.

Gość gość
Dziewczyna jej zaoferowała rozmowę a ta odrzuciła... wiecie dlaczego? Bo po prostu to prowokacja mająca na celu wywołać burze wiec proszę Was nie karmimy trola i niech temat umrze ;)

Gość gość
Bo śmieszne, ambitna studentka z dobrego domu która niby ma się dostać na studia, a nie wie jak zapłodnienie działa :D

Gość gość
Nie wierzcie w PROWO

Gość gość
17:00 zależy kto z jakiej jest rodziny. W mojej rodzinie to nie przejdzie. Poza tym zależy tez jakie studia robiłaś. Na moich mam nadzieje przyszłych studiach nie będzie szans żeby wychowywać dziecko. Tam będzie ogrom nauki. Moi rodzice są tez bardzo aktywni zawodowo wiec nie otrzymam żadnej pomocy.

Gość gość
Widzę ze cię rozjuszyłam odrzucając prywatna rozmowę. Pewnie chciałaś ode mnie wyciągnąć skąd jestem itp żeby mi narobić koło pióra. A teraz wypisujesz głupoty bo się na to nie zgodziłam.

Gość gość
idę robić pop-corn, ma ktoś ochotę? :)

Gość gość
2/10 ... ehh dzieci maja przerwę świąteczna

Gość gość
Jeny nie karmcie trola plisss dzieci maja wolne od szkoły i się zaczęło wymyślanie

Gość gość
Poszukaj w necie. Jest pewnie dużo bezpłodnych par które zaadoptują dziecko. A wy wszyscy zasrani katole. Dzisiaj namawiajcie do zabójstwa dziecka a jutro do kościółka?

Gość gość
Jak już tu weszliście i zmarnowaliście czas na prowo to ja chce Wam życzy Wesołych Świat ! Każdemu kto to czyta, wesołych ludki <3

Gość gość
Usunęłabym na twoim miejscu ale to już kwestia sumienia.

Gość gość
Haha Twoja pomoc w formie rozmowy zignorowała i moje pytanie co na to OJCIEC DZIECKA tez zignorowała... prowokatorka

Gość gość
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!

Gość gość
Tacy katolicy w naszym kraju 90% katolików- hipokrytów żygać się chce co tu się czyta wasze pożal się Boże porady. Napisała wyraznie o co jej chodzi a wy namawiajcie ja żeby dokonała najcięższego grzechu

Gość gość
A co na to ten co Cię zapylił?

Gość gość
naciągane statystyki, ja miałam chrzest i pewnie nadal jestem wpisana w księgi, a jestem ateistką i do kościoła chorzę na śluby i pogrzeby

Gość gość
A teraz każdy kto tu wejdzie zamiast karmić trola niech napisze słowo WESOŁYCH! <3

Gość gość
Dobrze autorko ze nie odpisywałas tej trolicy. Żadnej pomocy nie oferowała oszustka. A teraz spamuje te wszystkie wpisy jeden po drugiej to jej. Dobrze ze masz autorko moralność i sumienie które podpowiada ci co zrobic.

Gość gość
17:09 a dziekuje i wzajemnie:D

Gość gość
Nie mierz ludzi swoją miara.. chciałam Ci pomoc, porozmawiać. Bez podawania nawet imienia... odrzucasz, nie chcesz ok przecież płakać z tego powodu nie będę.