Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elektrownia w Opolu

Wiecie że tą elektrownie W Opolu (Brzezie) Widać z mojej dziury Polkowskie?

Polecane posty

Brzezie - Dzielnica Opola Miejscowość wraz z większością obrębu ewidencyjnego wsi wraz z elektrownią widoczną w moim awatarze przyłączono do Opola 1 stycznia 2017 roku z terenu gminy Dobrzeń Wielki :)

Polkowskie leży 50 km od elektrowni w Opolu. POLKOWSKIE TO WIEŚ W POLSCE W WOJEWÓDZTWIE OPOLSKIM W POWIECIE NAMYSŁOWSKIM W GMINIE Domaszowice 15 km od Miasta Namysłów i 50 km od Opola (dzielnicy Brzezie)

Gość gość
Kołbuc weź leki czubku bez szkoły:o

Gość gość
Owszem jesteś:D🖐️

Gość gość
co z tego, że powtarzasz skoro każdą swoją wypowiedzią udowadaniasz, że jest dokładnie odwrotnie

Nie, nie jest odwrotnie ps pisz zgodnie z moim tematem założyłem temat że z mojej wsi z odległości 50 km widać elektrownie w Opolu a nie o to kim jestem bądź nie :o

Gość gość
TĘ elktrownię tumanie bez szkoły weź leki czubie

17:39 sam jesteś tumanem idioto nie tę tylko tą idioto chyba lepiej wiem od Ciebie i nie wmówisz mi że jest inaczej ja nie uznaje pseudo słownikuf ortograficznyh i pisze po swojemu zrozumiano?

Elektrownia w Opolu jest mało znacząca tak? To czemu to jest 3 największa elektrownia w Polsce i się ciągle rozbudowuje i nawet cały Wrocław bierze z niej prąd i co dalej twierdzisz że ta elektrownia jest mało znacząca?