Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elektrownia w Opolu

Co sądzicie o osobach co są po zawodówce jak moi rodzice albo ja bez szkoły?

Polecane posty

Co mam sądzić. Moi też są po zawodówce, a wyszli z domów gdzie rodzice byli po podstawowce...co pokolenie to niby ludzie mądrzejsi. Mnie sie udalo skonczyc szkole srednia i policealną, na skonczenie studiow technicznych zabraklo mi juz glowy...choc moim siostrom juz nie, jedna mgr ekonomii finansow i rachunkowosci a druga lic. anglistyki.

Gość gość
ja jestem bez szkoy nie mam matury i to byl moj swiadomy wybor, zeby rzucic szkole, glownie dlatego ze wiecej radosci daje mi wysypianie sie niz matura pieniadze i praca

Gość gość
ty jesteś zwyczajnym klasycznym niedorozwojem, więc nic dziwnego, że nie masz żadnej szkoły. Przecież nawet ze specjalnej cię wyrzucili jak tu pisano

18:14 akurat ja nie chodziłem do szkoły Specjalnej tylko do technikum i zawodówki a wyrzucili mnie nie z powodu nauki tylko z innego powodu ps i inni to że tak pisali to goofno wiedzą więc zamknij ryj

Gość gość
ale ja wierzę tym innym, a nie tobie ty normalny nie jesteś i wierzyć ci nie można bo bóg jeden wie co tam w twoim paranoicznym umyśle powstaje :o więc sądzę, że jednak chodziłeś do specjalnej, bo nie chce mi się wierzyć, żeby jednostka tak zaburzona była dopuszczona do edukacji z normalnymi dziećmi

Gość gość
A co mozna o kims sadzic, nie znajac go? Zadajac takie pytanie tylko zachecasz ludzi do latwych wnioskow i powielania stereotypow. Wyksztalcenie to tylko jeden z elementow ukladanki. Czrsto jest zwiazane z inteligencj, ale niestety nie zawsze. Ja akurat z racji wykonywanego zawodu mialam szczescie pracowac zarowno z inteligentnymi ludzmi jak i kompletnymi kretynami z masa tytulow, ktorzy nie umieja myslec i brak im zdrowego rozsadku. Znam takze wielu ludzi bez wykastalcenia, a za to z inteligencja.

18:20 chyba lepiej wiem od Ciebie gdzie chodziłem i nie chodziłem do szkoły Specjalnej ile razy mam ci to powtarzać niby jak możesz wierzyć innym skoro oni mnie nie znają i goofno o mnie wiedzą a mi nie ps chodziłem do Namysłowa do szkoły do technikum na Technik Obsługi Turystycznej chodziłem do ZSR w Namysłowie ale za moje zachowanie mnie wywalili nie za naukę ale dopiero pod koniec roku potem do ZSR w Namysłowie się przeniosłem na mechanik samochodowy i tam mnie za zniszczenie szafki w szatni w szkole mnie wywalili...

PS wpisz sobie w Google ZSR Namysłów i poczytaj o tej szkole i Wpisz sobie też ZSM Namysłów i również o tamtej szkole sobie poczytaj ps ja lecze się z depresji i biorę leki i mógłbym chodzić dalej do szkoły gdyby mnie za moje zachowanie nie wywalili ale z depresją nie byłbym w stanie chodzić dalej do szkoły

Gość gość
co za czub powinieneś być izolowany od społeczeństwa

Gość gość
ci po zawodówce to goowno i robolski śmieć, którego można zabić.

Gość gość
jesteś czubem i to nieskończonym :D

Gość gość
Poczytajcie ile mafiosow,biznesmenow swiatowej slawy,artystow,muzykow,itd itp. Nie ukonczyli nawet szkoly podstawowej. Ilu wychowalo sie w faveli nie koncząc nawet żłobka... a powychodzili na ludzi. Wiec nie sluchaj debili tylko przyj do przodu nawet chocbys mial byc gosciem wyszczegolnionym na samym poczatku mojego posta. Masz jedno zycie i wykorzystaj je tak by tobie bylo dobrze,cala reszte miej w doopie.

Gość gość
Ronaldo ma podstawówke i ma kasiore .